Lapsiystävällinen synttäripäivällinen Raxissa

 

Kaupallinen yhteistyö: RAX

Meidän perheessä syödään ulkona aika usein mutta aina mahdollisimman rennosti. Kaksivuotias vasta harjoittelee ravintolassa käyttäytymistä, joten syömme aina lapsiystävällisissä, mahdollisimman rennoissa mestoissa.

Veimme Jaakon siskon perheen heidän esikoisensa myöhästyneelle synttäripäivälliselle Raxiin tämän yhteistyön merkeissä. Kaikki meistä aikuisista nostalgisoivat nuoruuttaan, jolloin kävimme tosi usein Raxissa. Harjavallasta oli tapana lähteä shoppailemaan Poriin ja silloin ruokailu hoidettiin aina Raxin notkuvan buffetin ääressä ja se oli aina koko minireissun kohokohta. Tuolloin oli jotenkin ihan käsittämättömän upeaa, että ravintolassa sai ihan oikeasti syödä ja juoda niin paljon kuin halusi. Muistan, että meillä oli ties mitä tekniikoita, jotta jaksaisimme syödä vatsat mahdollisimman täyteen.

Teini-iän jälkeen Raxissa on tullut käytyä harvakseltaan, vaikka etenkin näin perheellisenä voisi käydä useammin. Buffetit ovat helppoja, kun ruokia saati laskuja ei tarvitse odotella ja pizzat ja jädet ovat tietenkin takuuvarmasti perheen pienempien mieleen. Meidän ravintolavalintaan vaikuttaa usein myös se, löytyykö raflasta leikkipaikkaa, jonne pieni suuntaa aina odottelun ajaksi. Raxeissa tämä varmasti aika monen lapsiperheen toivomus on otettu huomioon: leikkipaikka löytyy jokaisesta Raxista. Myös ruokailuvälineiden suhteen Raxeissa on muistettu pienet asiakkaat. Syöttötuolit ovat tietysti selviö, mutta ravintoloista löytyvät aina myös lasten ruokailuvälineet, ruokalaput ja nokkamukit.

 

Minulle pizzafanina maistuvat tietusti eritoten buffan pizzat, mutta noutopöydästä löytyy kaikkea muutakin: salaatteja, keittoa, nakkeja, wingsejä, lihapullia, lasagnea, kermaperunoita, sipulirenkaita sekä tietty juomia ja jälkkäreitä. Ja hei mikä parasta: tämän vuoden alussa buffet-valikoimaa on laajennettu vegaaniseen ruokaan! Myös esimerkiksi jälkkäripöydän karkeissa on tieto, mitkä niistä soveltuvat vegaaneille. Ihan huippua!

Meidän synttäriporukkamme pienet olivat aika innoissaan Raxin antimista ja päivällisen kruunasi se, kun serkukset pääsivät ikkunalaudalle seuraamaan Itäkeskuksen vilinää. Pienestä ne ipanat aika usein innostuvat. Erika tykästyi vegaanipizzaan, ja Jaakko ilahtui kun sai palanpainikkeeksi olutta. Lapsille maistuivat tietysti nakit, ja minä kävin santsaamassa ties kuinka monta kertaa pehmistä erilaisine koristeineen. Jaakon sisko, kolmen pienen pojan äiti, oli erityisen ihastuksissaan siitä, että sai tulla syömään valmiiseen pöytään ja kun päivällistä ei kerrankin seurannut jättimäinen tiskirumba ♥


Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.