Big Little Lies, Paula Vesala ja muut viikon parhaat

Paras sarja

  

Olen usein hiukan myöhäisherännäinen sarjojen suhteen, mutta koska sain katsottua Modernin perheen kolmatta kertaa ympäri, aloin etsiskellä uutta seurattavaa. Muistin että Big Little Liesista on puhuttu niin paljon, että päätin katsoa, onko sarja minua varten. Ja se todellakin oli! Ihanaa, että kerrankin sarja onnistuu todellakin koskettamaan ihan sydänjuuria myöden. Olo oli hirveän tyhjä, kun sain koko minisarjan katsottua, vaikka siinä olikin vain seitsemän jaksoa. Tunnekokemus oli jokaisessa jaksossa niin vaikuttava, että oli kuin näiden naisten tunteet olisi oikeasti koko ajan tuntenut itsekin. Etenkin Celesten pelon, Janen epätoivon ja Madelinen äitiyden huolet. Ja loppu oli niin hieno. Katso tämä NYT, ellet ole vielä katsonut.

Paras palaute

Vitsit, miten sydän pomppasi kurkkuun kun kaverini tägäsi minut tuohon Paula Vesalan päivitykseen. Hän oli siis jakanut artistisivuillaan minun Iltalehden Ilonaan kirjoittamani näkökulman sukupuolisensitiivisyydestä. Olin todella otettu, että hän jakoi kirjoitukseni ja vielä juuri artistisivuillaan, missä hänellä on yli 50 000 seuraajaa. Ihan kyyneleet tulivat silmiin, kun ihailemani ihminen kertoi, että oli pitänyt tekstistäni. Puhumattakaan siitä, että hän jakoi noin suurelle joukolle aiheen, joka on minun sydäntäni lähellä. Oma sähköpostini sen sijaan ei ole näiden kannanottojeni jälkeen ihan kauheaan mieltä ylentävää selattavaa 😀 Harvemmin nimittäin lähetetään positiivista lukijapalautetta, vaan sama sovinistijengi on kyseenalaistamassa naistoimittajien älykkyyttä, ammattitaitoa, miesten heitä kohtaan tuntemaa halukkuutta ja näin päin pois. Ei onneksi ihan hirveästi jaksa hetkauttaa.

Paras reissu

No ihan kuin muita reissuja olisi edes ollut 😀 Olimme tiistaina Tukholmassa tutustumassa Gigi Hadidin Maybelline-mallistoon. Saatiin Ruotsi-bloggaajien kanssa meikit ja kuvaukset huippumalliteemalla. Päivä meni ihan supernopeasti, vaikka siihen kuuluikin odottelua lentokentillä ja muualla, sillä meillä oli niin huippujengi koolla. Alexaa olen tavannut aiemmin vain ihan ohimennen, mutta nyt oltiin koko päivä yhdessä: siinä on muuten ihan supersydämellinen ja kiinnostava tyyppi. Alexalla on aina monta rautaa tulessa ja hänen projektejaan on mielenkiintoista seurata. Suomesta meitä lähti reissuun myös tubettaja Elisa Malik, jota en ole aiemmin tavannut. Onneksi tavattiin, sillä hänkin on mielettömän kiva tyyppi ja ilmiselvästi nouseva Tube-talentti. Tube on minulle tosi vieras paikka vielä ja olikin kiinnostava kuunnella, kun Elisa kertoi siitä maailmasta enemmän. Ruotsin puolella treffattiin myös Linda ja Natalia ja kuten sanoin: päivä oli huikea!

Paras saavutus 

Kirjani menee painoon ihan näillä hetkillä! En voisi olla helpottuneempi, sillä kirjan kirjoittaminen ei ole henkisesti ihan sitä helpointa työtä. Alkuun liittyy niin paljon epävarmuutta ja loppuun hermoja raastavaa, kirjaimellista pilkunviilausta. On oikeasti todella helpottavaa lähettää tekele painoon ja alkaa odotella valmista kirjaa.

2 Comment

  1. Tulipa noista sovinistihäiriköitsijöistä mieleen, että on jokseenkin surkuhupaisaa,
    että tämä samainen poppoo on niitä, jotka samaan aikaan trollaavat ympäri nettiä, uhkailevat naisia (ja haukkuvat yleensä suvakeiksi jne.) ja valittavat, kun eivät onnistu löytämään kumppania. Siis naistahan toki kiinnostaa todella paljon alkaa tapailemaan tyyppiä, joka vihaa naisia avoimesti netissä?

  2. Hah totta!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.