Viikon parhaat

Paras kalenteri

Päätin vuoden alussa, että olen elämäni suhteen jatkossa järjestelmällisempi, hankin kunnon kalenterin ja pysyn oikeasti ajan tasalla elämästäni ja töistäni. Kännykkäkalenteri ei tule kohdallani kysymykseenkään, paperinen sen olla pitää. Halusin niin kauniin kalenterin, että sitä tekee mieli selailla ja täytellä antaumuksella koko vuoden. Googlettelin ja löysin lopulta omani Papershopista. Kalenteri taisi olla jos nyt ei seuraavana päivänä tilauksesta kotipostissani niin ainakin sitä seuraavana, pisteet siis nopeasta toimituksesta. Ja siitä, että kalenteri on kierteellinen, vaikka se ei päälle päin siltä näytä!

Paras podcast

No okei, en ole kuunnellut juuri mitään muita mutta kuitenkin. Olen vihdoin hoksannut podcastit, ehkä koska olen päätynyt ajamaan aiempaa enemmän autolla. Silloin podcasteja tulee kuunneltua. Backlund & Lange Podcastia aloin kuunnella, koska Miina Lange on pomoni ja tietysti uteliaisuudesta halusin tietää, millaista podcastia hän on alkanut tehdä. Jäin sitten koukkuun, kun Miinan parina on koomikko-tuottaja-monitoiminainen Lotta Backlund, jota olen ihaillut jo ammoisista ajoista. Muistan hänet jo ajalta, jolloin hän oli eduskuntavaaliehdokkaana. Katsoin häntä jossakin tv-väittelyssä ja mietin, että vitsit miten fiksu ja ärhäkkä muija. Tässä podcastissa on siis aimo annos älykkyyttä, girl bossiutta, feminismiä ja sanavalmiutta. Sitä kuvaillaan virallisesti näin: Podcast tärkeistä puheenaiheista. Ruuhkavuosi-ihmisille. Ja muillekin. 

Paras palaute

Olen nyyhkinyt tällä viikolla moneen otteeseen aivan superihanan palautteen äärellä, jota olen kirjastani saanut. Instagramiin tuli eniten tunteita herättävä:

Paras ostos

Siis tämä. Tämä. Tekisi mieli heittää tavallinen silitysrauta mäkeen, niin paljon sitä ja sen käyttämistä vihaan. Vaatehöyrystin on ollut ostoslistallani jo iät ja ajat, mutta en ole saanut aikaiseksi käydä ostamassa. Tällä viikolla olen ollut kaksin lapsen kanssa miehen ollessa reissussa ja kehitellyt meille kaikenlaista tekemistä. Muun muassa Gigantissa käymisen. Ja sain viimein tämän ostettua.

Tuo sininen on se Philipsin edullinen perusmalli ja olisin halunnut sen hiukan edistyksellisemmän isommalla vesisäiliöllä, mutta ne olivat loppu enkä voinut yksinkertaisesti enää odottaa. Ja hyvin pelittää tämäkin! Ainoa miinus tosiaan tuosta vesisäiliön koosta, mutta muuten toimii erinomaisesti.

Kuvassa myös Efva Attlingin paitani, jota en ole käyttänyt pitkään aikaan, koska olen yksinkertaisesti niin laiska kaivamaan silitysrautaa ja etenkin -lautaa kaapista. Nyt loppui silityslaiskuus! Höyrystimen aikakausi on täällä.

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.