Me ollaan Pariisissa!

Ah, meneillään on ihana pieni irtiotto arjesta siskokullan kanssa. Tai siis ei ihan vielä, sillä olemme täällä L’orealin matkassa (töissä) torstain ja perjantain. Päätimme kuitenkin jäädä kaupunkiin koko viikonlopuksi, joten tiedossa on ehdottomasti myös kaupoissa ja kahviloissa pyörimistä ja hyvin syömistä.

Onneksi kolusin hullun raivolla kaikki nähtävyydet viimeksi täällä ollessani (syksyllä 2014), joten niistä ei oteta nyt paineita. Ajatuksena on tehdä kaikkea sellaista, jollaista ei voisi miesten kanssa täällä tehdä. Eli shoppailla pitkään kaavan mukaan Sephorassa ja sen sellaista!

Ota siis seurantaan viimeistään nyt meikän Instagram ja etenkin IG-Storyt siellä enemmän kuulumisia reissun päältä!

Kollaasissa otoksia meidän kolmen vuoden takaiselta Pariisin-reissulta. Oli ikimuistoinen!

1 Comment

  1. Kiva reissu siis tiedossa. Pariisi on iiiiihana kaupunki, niin romanttinen 💕💕 Ja täynnä kaikkea must-see juttuja. Mutta jos pakolliset on jo nähty, niin voikin keskittyä samppanjan siemailuun… Aikoinaan lähdin yhden puolitutun miehen kanssa samalta istumalta Pariisiin ja se oli kyllä unohtumaton reissu. 12 vuotta ja kolme lasta myöhemmin muistellaan edelleen tuota hullua tempausta. Onneksi sinne voi aina palata uudestaan. 😍
    Nyt tulee taas Pariisikuume….

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.