Viikon p*skin

Minua IG Storyssa seuraavat ovatkin saaneet tuta raivoisan vihani Jaakon vaatteidenpesutaitoja kohtaan. Nimittäin nyt kävi näin:

Olen oikeasti tihrustanut nyt itkua kaksi päivää (Gugguu-fanit ainakin ymmärtävät) tämän lapsen pipon uutta muotoa katsellessani. Pipo on merinovillaa ja sillä on ehdoton käsinpesuvaatimus. Jaakko tietysti toki oli heittänyt sen pesukoneeseen. Kuten muutenkin aivan kaiken. Kysykää vaikka sen epämuodostuneilta Niken lenkkareilta. Ja kaikilta ennen vaaleilta nyt epämääräisen harmailta vaatteilta, jotka se pesee tummien kanssa yhtä aikaa. En käsitä, miten se ei ole vielä oppinut.

Ei harmittaisi näin paljon, ellei pipo olisi oikeasti ollut aivan todella kätevä kaulurinsa ansiosta puhumattakaan tietysti sen söpöydestä. Edes kalliihko hinta ei niin harmita, koska olisinhan tietysti patistanut Jaakon välittömästi ostamaan samanlaisen, jos niitä vain saisi vielä jostain! Onneksi olen saanut tähän hirvittävään tragediaani vertaistukea IG:ssä, kun monet ovat viestitelleet osanottojaan.

Jos sulla on siis tuollainen Gugguun kypärämallinen pipo mynnissä niin myy se mulle!

Parempaa viikonloppua muille 😀

2 Comment

  1. Miehet ja pyykinpesu, en viitsi edes aloittaa…

    Pipoa voi kokeilla vielä pelastaa seuraavasti: Laske ämpäriin tms. hiukan kädenlämpöistä viileämpää vettä puolilleen. Lisää veteen n. kolmasosadesi hiustenhoitoainetta. Kun hoitoaine on liuennut veteen, upota pipo pinnan alle. Älä puristele, vaan anna pipon itse imeä kuidut täyteen vettä. Liota vartti. Sitten pipo ylös ja varovasti puristellen vedet pois, vaihda ämpäriin puhas vesi ja liota siinä. Toista kunnes tuntuu, että huuhteluaine on lionnut pois. Vesi ei saa olla lämmintä (kädenlämpöinenkin on melkein liian lämmin)! Viimeiseksi taas puristele enin vesi pois. Sitten voit alkaa varovasti venyttelemään pipoa takaisin alkuperäisiin mittoihin. Lopuksi voit puhaltaa lapsen pään kokoisen ilmapallon ja laittaa sen pipon sisään, ja antaa pipon kuivua pallon päällä.

  2. Mä päätin jo seurusteluaikanamme, että mä hoidan pyykkihuollon enemmän kuin mielelläni. Oli se miekkosella sen näköistä puuhaa 😏 Hän hoitaa hienosti lukuisat muut kotityöt kyllä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.