Maailman helpoin tapa shoppailla housut (+ alekoodi)

 

Kaupallinen yhteistyö Lindexin kanssa + sisältää ALEKOODIN

Veikkaan että aika moni teistä jakaa kanssani mielteen housushoppailun hankaluudesta? Oikeasti, inhoan sitä: hikisenä sovituskopissa puhkuminen, riisuutuminen, pukeutuminen ja usein sovitettuihin housuihin pettyminen ja tyhjin käsin kaupasta lähteminen eivät vastaa ajatustani rennosta ajankäytöstä shoppailun parissa.

Siksi innostuin aika paljon Lindexin uudesta systeemistä: Pants Solution -kampanjan ajatus on, että kun Lindexiltä löytää itselleen sopivan mallin, sen voi myöhemmin ostaa eri sävyissä ja kuoseissa sovittamatta, kun jo tietää, miten malli itselleen sopii ja mikä koko on oikea. Istuvuus on sama kaikissa samalla nimellä kulkevista housuista ja farkuista. Find your fit – never try again. Tämä siis mahdollistaa hyvin myös housujen nettishoppailujen – mitä en koskaan uskalla juuri harrastaa, koska en toisaalta jaksa vääränkokoisten ja huonosti istuvien housujen palautusrumbaa. Aivan älykätevä systeemi muun muassa meille ruuhkavuosimutseille, jotka ehtivät ja jaksavat vain harvoin käydä shoppailemassa IRL!

Pikapyrähdykseni Lindexillä tämän yhteistyöni tiimoilta oli todella silmiä avaava muutenkin. Jouduin taas vaihteeksi kiirehtimään, koska tiedättehän: kauppakeskukseen suoraan töistä, ruuhka, lapsen haku päivähoidosta ja niin edelleen. Olin valehtelematta kaupassa ehkä kymmenen minuuttia ja olin siinä ajassa onnistunut löytämään itselleni kahdet hyvin istuvat housut. Ennenkuulumatonta. Päivittelin tätä myyjällekin.

 Olen etsinyt perussinisiä korkeavyötäröisiä farkkuja kissojen ja koirien kanssa ja hikoillut sovituskopeissa kyllästymiseen asti. Nuo kuvissa näkyvät Neat nappasin sovitukseen, koko meni kerralla oikein ja istuvuus oli aivan täysi kymppi.

 

Myös Irikset paikkasivat mukavien siistien housujen aukon vaatekaapissani. Nämä käyvät aivan kaiken kanssa ja ovat prässeineen tarpeeksi asialliset tärkeämpäänkin tilaisuuteen. Housujen materiaali on myös todella miellyttävä: paksu mutta pehmeä. Myös nämä istuivat kuin nakutetut.

Molemmista housuista tuli välittömästi vaatekaapin peruspilareita ja mikä parasta: seuraavaksi kun tarvitsen uusia pöksyjä, voin tilata Neat ja/tai Irikset sovittamatta vaikka netistä. Tai marssia kauppaan ja jättää sovituskopissa puhisemisen välistä.

Lindexillä on siis Iristen lisäksi vielä suorat Nomit, verkkarimaiset Avat, rennot Maiat, väljät Bellat, slimmit ja korkevyötäröidet Jonnat, leveälahkeiset Lykket, porkkanamalliset Elliet, piukat Tovat ja chinomalliset Frejat. Farkuista taas löytyy Nean lisäksi korkeavyötäröiset pillit Verat, peruspillit Tovat, muotoilevat Lillyt, boyfriend-malliset Alexit, bootcutit Karenit ja rennot Maiat. Tsekkaa kaikki mallit Lindexin housu- ja farkkuoppaasta.

Jos innostukseni Lindexin näppärään systeemiin ja klassisiin sekä ajankohtaisiin housumalleihin tarttui, kannattaa hyödyntää alekoodi, jonka teille sain! Koodilla pants20inf saa siis 20 prosenttia alennusta valitsemistasi housuista Lindexin nettikaupassa. Tarjous koskee kaikkia naisten housuja ja on voimassa 17.3.2018 asti. 

KUVAT: JOHANNA PIISPA

Lisää housuasiaa löydät muista Suomen Blogimedia blogeista: Alexa Dagmar, Plusmimmi, Linda Juhola, SalamatkustajaStyle Plaza ja Si Moda

2 Comment

  1. Moikka, koskas päivittelet taas Tyyli osiota 🙂

    -Anna

    1. Moikka! Tarkoitatko, että koska kirjoitan tänne blogiin tyyliaiheista? Silloin tällöin tännekin tulee tyyliaiheisia postauksia. Vai tarkoitatko Tyyli.comia? Iltalehdessä en ole enää töissä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.