Pariisin tuliaisia

Emme juuri shoppailleet Pariisissa, mutta muutamia hankintoja teille. Keskityimme kauppoihin, joita ei Suomesta löydy. Mallorcalla käydessäni esimerkiksi huomasin vahingossa, että halpisvaateketju Pimkiessä on myynnissä ihan just eikä melkein omaan makuuni sopivia sisustuskamoja. En voinut silloin kantaa käsimatkatavaroissani oikeastaan mitään ja päätin, että Pariisissa täytyy päästä uudelleen Pimkieen tsekkaamaan sen sisustuspuoli. Ketjun nettikaupasta ei nimittäin voi tilata Suomeen. Asoksella tosin myydään jonkin verran Pimkien kamoja. Pariisin yhdestä Pimkiestä löysin suloisen pienen maton, joka löysi paikkansa lapsen huoneesta.

En ollut mitenkään hirveän kiinnostunut japanilaisesta Mujista, missä myydään siis lähinnä piensisustuskamaa mutta myös vaatteita ja huonekaluja. Lampsin kuitenkin Erikan perässä putiikkiin ja lähdinkin sieltä kassi täynnä järkeviä ja simppelin kauniita järjestelykamoja mukanani. Vaikka olenkin tosi boheemi, olen samalla hiukan ihastunut Konmariin ja ajatukseen siitä, että kun koti olisi järjestyksessä, mielikin olisi selkeämpi. Tykkään siis suunnitella kaikenlaisia jippoja, jolla kodin saisi pidettyä hyvässä järjestyksessä. Muji on todellinen järjestelijän paratiisi: siellä on myynnissä kaikenlaisia pikkulipastoja, laatikoita, purkkeja ja purnukoita. Ostin itse meidän pikkuiseen kylppäriin pienen metallihyllyn, saippuapulloja ja muita purkkeja, joihin saa jemmattua pumpulit ja muut.

Zara Home on kauppa, jonne on pakko päästä, jos se kerrankin on näköpiirissä. Nettikaupasta saa onneksi tilattua Suomeen, mutta onhan noita kauniita sisustuskamoja ihana päästä välillä hiplaamaan ihan irl. Zara Homesta nappasin mukaani vain uudet vetimet vanhoihin yöpöytiimme.

 

 

 

3 Comment

  1. Marianne says: Vastaa

    Mistä mahtaa olla tuo allaskaappi? 😊

  2. Voi vitsi kun toi Mujin metallihylly vessassa on suloinen, se olisi aivan täydellinen myös keittiööni tiskipöydän tavaroille! En onnistunut löytämään sitä Mujin nettisivuilta, onkohan sillä jotain tiettyä nimeä tietäisitköhän? 🙂 Kiitos paljon 🙂

    1. Äh, sitä ei taida olla nettikaupassa, mäkään en löytänyt millään hakusanalla enkä miltään osastolta 🙁

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.