Olin Huomenta Suomessa!

Jos meikäläisen mukavuusalue on tässä X niin suorassa tv-lähetyksessä puhuminen on sitten ehkä jossain aurinkokuntamme ulkopuolella. Jännitti siis aivan tähtitieteellisesti. On ihan pakko myöntää, että tästä syystä en hiiskunut etukäteen vierailustani. En vain halunnut jinxata vierailuani kertomalla, että olen sitten siellä, katsokaa kaikki, koska se olisi automaattisesti aiheuttanut totaalisen mokaamisen. Pelkäsin vielä viimeiseen asti, että jäädyn aivan täysin enkä saa sanaa suustani.

Mutta se meni onneksi ihan hyvin. Vaikka heräsin yöllä tunnin välein toinen toistaan seuraaviin painajaisiin, jotka käsittelivät jollakin tavoin tulevaa haastattelua. Ja heräsin tietysti viideltä, koska Akateemisessa piti olla siinä puoli seiskan pintaan. Mahtavan rempseä Sini Ariell ja hänen megasöpö vauvansa Penny sekä todella ammattitaitoiset ja mukavat juontajat Kirsi Alm-Siira ja Mika Saukkonen tekivät vierailusta oikeasti tosi miellyttävän. Ja tietty uutiskoira Sini!

Katso Huomen Suomen haastatteluni Katsomosta! Kirjoittelen vaikka viikon parhaisiin sitten enemmän tuntemuksia suorasta lähetyksestä.

3 Comment

  1. annukka says: Vastaa

    Kiitos kun vinkkasit, katsoin Katsomosta. Hyvin meni, turhaan jännitit! 🙂

  2. Se meni tosi hyvin ja toit mahtavasti esiin ne tärkeimmät asiat noin lyhyessä ajassa. Aiheesta saisi helposti tunnin parin keskusteluohjelman.. 🙂

  3. Tytsykkä says: Vastaa

    Olit kyllä jotenkin asiantuntevampi kuin toinen haastateltava, vaikka hänkin toki varmasti tietää mistä puhuu. 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.