Kaktuksia paidassa

Ekat päivät yrittäjänä ovat olleet…noh, aika paljon intensiivisempiä kuin etukäteen uumoilin. Luulen, että nyt paiskotaan pari viikkoa töitä aamusta iltaan ja sitten koittaa onneksi pieni breikki Kreikassa. Levänneenä jaksaa sitten taas jatkaa uudella tarmolla uunituoretta duunia.

Olimme eilen Lapsimessuilla, jotka veivät muuten mehut aika kivasti sekä minusta ja lapsesta. Messuostoksia en tehnyt, koska hirveä ryysis ja koska paljon tekemistä ja nähtävää lapselle, jota en halunnut raahata vaateostoksille, puhumattakaan jonoista.

Muutama söpö uutuus odotti kuvaamista kotona, kuten tämä Babyshopilta saatu Boys & Girls -merkin kaktuspaita. Tiedätte, etten voi vastustaa värikkäitä lastenvaatteita, joissa on hauskan lapsekas kuosi.

T-paita: Boys & Girls / Babyshop

PS. Huomaa muuten, että koko GAP:n mallisto on nyt Babyshopilla 30 prosentin alessa!

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

1 Comment

  1. Ihanaa, että puet lapsesi pirteisiin lastenvaatteisiin, toisin kuin miniaikuisilta näyttävät nuket asuissa, joissa ei voi edes leikkiä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.