Uusi kuvakulma kotoa

Jeee, mulla on viimein uusi kamera! Sain nyt viimein yrittäjäksi ryhtyessäni aikaiseksi päivittää kalustoani – ja muutenkin ihan uutta puhtia työhön. Nauroimme eilen pressipäivillä, kuinka olen ties kuinka kauan, vuosia, käyttänyt esimerkiksi jalustana ties mitä tuolin päälle kasattuja kirjoja. Olen kyllä myös ihan ylpeä itsestäni, sillä olen kyllä tullut melkoisen eteväksi dublojen käyttämistä kännykänjalustana. Kovin ammattimaista tämä touhuni ei kuitenkaan ole ollut, joten jatkossa sitten uudella tarmolla ja uusilla välineillä…

Nappasin nopeasti olkkarista ja terassilta kuvat uuden Olympukseni pannukakkulinssillä – olen nimittäin tähän asti kuvannut lähes poikkeuksetta kiinteällä linssillä, jolla ei saa laajoja kuvakulmia. Tällä saa nyt vähän paremmin käsitystä meidän kahden kerroksen korkuisesta olkkaristakin. Mikään huippu tuo kameran mukana tuleva linssi ei ole, mutta saapahan tarvittaessa laajempia kuvakulmia. Ostin mukaan vielä 45-millisen kiinteän linssin, jolla varmasti pääosin kuvailen. Huomenna listaan taas viikon parhaat ja sunnuntaina luvassa ihana kamppis, jossa on teillekin kiva pieni yllätys. Pysykää siis kanavalla!

Rentouttavaa viikonloppua! 

2 Comment

  1. Mistä on tuo terassilla oleva peili?

    1. Se on Etsystä! 🙂 sieltä kannattaa etsiä aurinkopeilejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.