Tissimukit ja muut viime viikon parhaat

Paras kesälaukku

Olen ihan totaalihurahtanut kesän punos- ja korilaukkutrendiin. Haaveilen Cult Gaian laukuista, mutta vaikka merkki varsin edullinen onkin, päätin kuitenkin hankkia omani ihan ketjumerkiltä. Mangon pyöreä korilaukku on täydellisen simppeli ja helppokäyttöinen. Sinne mahtuu jopa kamerani, jos asettelen kamani huolellisesti. Tuossa kuvassa päälläni on jo aiemmin ostettu Mangon kietaisumekko sekä hiljattain hankitut vesimelonikorvikset, nekin Mangon. 

Paras kosme

Aurinkotuotteet pääsivät tositoimiin Kreikan-reissulla ja testituotteista mukaan valikoitui muiden muassa tämä La Roche-Posayn värillinen voide. Voide on aika peittävää, joten se käy meikkivoiteesta. Kannattaa nimittäin muistaa, etteivät tavalliset meikkivoiteet oikein riitä suojaamaan ihoa auringolta, vaikka niissä suojakerroin olisikin. Aurinkosuojassa pitää nimittäin ehdottomasti olla tuo rinkulan sisällä oleva UVA-merkki. Se takaa, että tuote suojaa myös UVA-säteiltä, jotka vanhentavat ihoa. Sain ahaa-elämyksiä auringon säteilystä, kun olin taannoin  Garnierin uuden aurinkovoiteen lanseerauksessa. Siellä muistutettiin, että ihon suojaaminen UVA-säteiltä voi tulla kysymykseen sisälläkin. En ollut koskaan tajunnut, etteivät tavalliset ikkunalasit suojaa ihoa vanhentavilta säteiltä. Jos aihe kiinnostaa, taannoin kirjoittamani juttu löytyy TÄÄLTÄ.

Paras tuliainen 

Shoppailen reissuilla hyvin vähän, mutta jotain paikallisia ihanuuksia on pakko saada muistoksi. Kosilta ostimme viinejä, tomaattihilloja ja hunajaa. Ostimme myös Erikan kanssa evil eye – sisarusrannekorut ja itselleni hankin vielä tuon kaulakorun. Olen käynyt Kreikassa viisi kertaa ja olen tainnut hankkia joka reissulta perinteikkään evil eye -korun. Ne ovat niin kauniita. Ihan parhaat tuliaiset Kosilta ovat kuitenkin nuo mielettömät tissimukit! Ostin ne vanhan miehen pitämästä matkamuistomyymälästä Masticharin kaupungista. Kiinnitin heti huomioni tuohon kuvioon, koska mieleeni tulivat tissit, mutta oletin etteivät ne kuitenkaan sellaisia oikeasti ole. Kun sitten kävelin ne kädessäni kassalle, vanha mies kysyi, tiedänkö mitä kuvio esittää. Vastasin, etten tiedä. Hän sitten kertoi, että kyseessä on traditional kuviointi naisen rinnoista 😀 Ilostuin, että kyseessä todellakin ovat ihan oikeat tissimukit.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.