Äänessä uudessa podcastissa

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: BOOKBEAT JA SUOMEN BLOGIMEDIA

Meillä on Suomen Blogimediassa käynnissä Kirja-podcast, jossa tallimme naiskirjailijat keskustelevat kirjoistaan ja kirjoitusprosessista niin ikään Blogimediaan kuuluvan kirjailijan, Katja Lahden kanssa. Jututettavina ovat jo olleet Pienen Novelliblogin ja Syliin-romaanin kirjoittaja Ina Westman ja Helena Liikanen-Renger, joka julkaisi vastikään Mon Amour – Ranskalaisen parisuhteen jäljillä. Myöhemmin kuullaan myös muiden muassa Satu Rämöä ja Alexaa. En malta odottaa!

Meillä oli Katjan kanssa mahtava juttutuokio äitiyden hulluudesta ja kirjoittamisesta. Jaksoni voit kuunnella alla olevasta linkistä:

 

Minun on muuten ollut aika vaikea hahmottaa itseäni kirjailijaksi. Olen saavuttanut yhden unelmani, olen kirjoittanut kirjan, mutta silti koen ehkä vähän alemmuutta oikeisiin kirjailijoihin nähden. Hoksasin Katjan postausta lukiessani, että olen ajatellut samalla tavalla kuin Katja. Omiin kokemuksiin perustuva tietokirja tuntuu ihan piece of cakelta. Eräs unelmani on vielä saavuttamatta ja se on romaanin kirjoittaminen. Katjan kelat vastaavat hyvin omiani:

Kun ystäväni, kahden pienen lapsen äiti, kirjoitti romaanin, tajusin, että seison itse oman unelmani edessä. En ottanut ajatusta romaanista tai itsestäni kirjailijana vakavasti. Kuvittelin kaikenlaista. En ehdi enkä tietenkään osaa. Siinä missä so called tietokirja syntyi omakohtaisesta kokemuksesta, romaani pitäisi suunnitella tarkoin ja kirjoittaa vielä tarkemmin. Miten ihmeessä sellaista osaisin? En minä ole mikään Mika Waltari!

 

Mutta niin vain Katjankin esikoisromaani julkaistaan tänä vuonna. Ei tarvitse olla Mika Waltari kirjoittaakseen romaanin.

Vasta aivan hiljattain sain eräältä vanhalta tutulta viestin, jossa hän sanoi että kirjoitustyylini voisi sopia myös romaaniin. Sain viestistä voimaa antaa itselleni luvan haaveilla – omasta romaanista. Samoin Katjan postauksesta. Tajusin, että ne ihan oikeat romaanin kirjoittajatkin potevat aluksi huijarisyndroomaa ja kokevat, ettei heistä ole siihen. Miksei siis ainakin kokeilisi.

Ehkä jonain päivänä…

Käyhän kuuntelemassa podcast-jaksoni ja kerro, millaisia ajatuksia se herättää.

Alekoodi!

Kirja-podcastin yhteistyökumppanina toimii BookBeat, joka lupasi teille alennuskoodin palveluunsa! Koodilla KIRJAPODCAST saat BookBeatissa ilmaisen kuukauden mittaisen kokeilujakson normaalin kahden viikon sijaan. Jos BookBeat ei ole vielä tuttu käytä koodi ihmeessä hyväksesi. Tässä omassa postauksessani lisätietoa palvelusta.


1 Comment

  1. Arvaa mikä on ihan supertylsää? Se ettei BookBeatin alekoodit koskaan hyödytä niitä jotka on palvelua joskus käyttäneet. 🙁 Ihan sairaan tympeää kun kaikki alekoodit on aina vaan uusille asiakkaille. Täällä sunkin blogissa on monta alekoodia jaettu, ja itse olisin käyttänyt niistä jokaikisen ja kirjautunut takaisin palveluun, jos ne ois käyny vanhoille asiakkaille. 🙁 nyyh.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.