Kesän bucket list

Ensimmäinen kesä yrittäjänä eikä lomaa näy mailla halmeilla! Mutta ei se mitään, taotaan nyt kun rauta on kuumaa. Eloni on ollut sen verran vapaata, etten osaa juuri nyt kaivata lomaa. Lomaillaan sitten myöhemmin. Vaikkei lomaa olekaan, niin kesän bucket list täyttyy vinhaa vauhtia. Omat hommani ovat onneksi sellaisia, että niitä voi tehdä ihan mistä vain. Myös reissun päältä. Ainakin näitä olen miettinyt tälle kesälle:

Powerpark

Hitsit, Anna, minkä teit. Ihan älytön Powerpark-kuume tuli tänään, kun luin Annan postauksen. En ehkä itsekään ole aivan tajunnut, kuinka hieno huvipuisto on kyseessä. Lapsikin jo ymmärtää huvipuistojen päälle, joten tämä voisi olla tosi kiva perhereissu kesälle. Tosin tahtoisin jonkun ystäväperheen tai -pariskunnan mukaan, jottei tarvitse yksin mennä vuoristoratoihin. Tästä nimittäin pitäisi itsekin ottaa kaikki ilo irti.

Rakastan muutenkin maakuntamatkailua ja Suomi on upea maa, kun lähtee vähän kiertelemään. Tykkään niin paljon lähteä johonkin ihan uuteen paikkaan omassa kotimaassa ja tutkia etukäteen, mitä siellä kannattaa nähdä ja tehdä. Ja kaikki kirppikset pitää ehdottomasti koluta muilla mailla! Jos Kauhavalle lähdemme, voisi viimeinkin vierailla samalla Kyrö Distillery -viskitislaamossa, jossa piti käymämme jo toissa vuonna, kun olimme Asuntomessuilla Seinäjoella.

 

KUVA TOISSAKESÄLTÄ LINTSILTÄ

Alppiruusupuisto

Helsingissä on ihania paikkoja, joista moni ei välttämättä tiedä mitään! Esimerkiksi alppiruusupuistosta kuulin ensi kertaa vasta viime kesänä. Omenatarha taas tuli tutuksi vasta tänä kesänä. Olin toukokuussa työtehtävissä Roihuvuoren kirsikkapuistossa, mutta tarkoitus oli mennä sinne vielä fiilistelemään. Mutta myöhästyimme – kukat ehtivät pudota ennätysajassa. Alppiruusuja en haluaisi missata: viime vuonna menimme vähän liian myöhään. Tietääkö joku, onko puistossa jo nyt puut kukassa?

Asuntomessut 

Olin tietysti menossa Asuntomessuille Poriin joka tapauksessa, mutta nyt pääsenkin sinne työtehtävissä! Jes! Nämä ovatkin sitten neljännet Asuntomessut putkeen, joissa olen vieraillut. Pori tietysti kiinnostaa näin harjavaltalaisena vielä ihan erityisen paljon. Se hypetetty vanha Shellin rakennus kiinnostaa minuakin – sisustus on ihan mieletön.

KUVA VIIME VUODELTA MIKKELISTÄ

Pori Jazz

Asuntomessujen aikaan Porissa on kunnon kuhina päällä, kun samaan aikaan ovat tietysti myös Suomi Areena ja Pori Jazzit. Jazzeille tulee teiniaikojeni suuuupersuosikkini Alanis Morissette ja häntä olisi ihan pakkopakkopakko päästä katsomaan. Voi sitä nostalgian määrää, kun kuulen taas lapsuudessa ja teini-iässä päivästä toiseen popittamani Jagged Little Pill -levyn biisejä.

KUVA RUISROCKISTA VIIME KESÄLTÄ

Joogamatka

Himottaisi ihan tosi paljon lähteä edes lyhyelle joogaretriitille kesällä. Olen katsellut neljän päivän matkaa Pärnuun ja katsotaan toteutuuko reissu. Olisi ihanaa päästä totaalirentoutumaan töiden lomassa edes hetkeksi ja paras tapa on pieni eristäytyminen. Pärnu kiinnostaa muutenkin, en ole koskaan käynyt! Jos retriitti ei kesällä onnistu, niin syksyllä tai viimeistään ensi keväänä sellaiselle on pakko päästä. En ole tajunnutkaan kuinka suosittuja sellaiset ovat nykyään siis ihan tällaisten tuurijoogaajien keskuudessakin!

KUVA LIFENESS-RETRIITILTÄ VIIME SYKSYLTÄ

Lomamäen Lemmikkipuisto

Kotieläinpuistot ovat meidän perheelle mieluista kesätekemistä, sillä eläinten katselusta nauttivat sekä äiti että tytär. Ehkä isäkin, vaikkei sitä myönnä. Vielä kun otetaan Erika mukaan, niin johan on ilo irti. Viime kesänä vierailimme Tuusulassa Koiramäen pajutallilla, Klaukkalassa Ali-Ollin Alpakkatilalla ja Kullaalla Kotieläinpiha MiniFarmilla. Tänä kesänä toivon pääseväni myös Inkoossa sijaitsevaan Lomamäen Lemmikkipuistoon.

KUVA VIIME KESÄLTÄ ALI-OLLIN ALPAKKATILALTA

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.