Hyvää tekevä paita

Halusin vinkata teille ONES-merkistä, jonka kantava voima on ajatus siitä, että jokainen voi muuttaa maailmaa, vaikka sitten pienillä teoilla. ONES myy paitoja, joissa on hauskoja, lasten piirtämiä kuvia. Taitelijat ovat Brasilian slummeissa asuvia lapsia, jotka saavat 10 prosenttia jokaisen myydyn paidan verottomasta hinnasta. Lisäksi yrityksen liikevoitosta lahjoitetaan puolet lasten hyväksi.

Meidän tyttö sai mummiltaan lahjaksi Onesin luomupuuvillapaidan, jonka hienon kaupunkisiluettikuvan on suunnitellut 13-vuotias Danilo. Onesilla on muitakin pieniä taitelijoita ”palkkalistoillaan” ja heistä kaikista löytyy esittelyt Onesin sivuilta. Sieltä luin, että Danilo harrastaa futista ja haaveilee jalkapalloilijan urasta.

Myynnissä on myös naisten ja miesten paitoja sekä asusteita. Paidat on tuotettu eettisesti: kaikki tuotteet on valmistettu Fair Wear Foundationin ehdoin.

#paitakerrallaan

2 Comment

  1. Hei mahtavaa, että vinkkasit näistä tuotteista 🙂 Eettisyys on kyllä aina hyvästä. Se pisti vähän silmään, että kerroit, ettäpuolet liikevaihdosta menee hyväntekeväisyyteen. Tarkoitit varmaan, että liikevoitosta? 🙂 Ovat aikalailla eri asioita.

    1. Joooo tottakai, hyvä kun sanoit! Kiitos, korjasin. Mä luulen että oon nyt pyöritellyt omia yritysjuttuja niin paljon et mielessä vain liikevaihdot 😂😂🙈

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.