Porin Asuntomessujen kiinnostavimmat kohteet

Tiedätte, että olen Asuntomessufani: olen käynyt jokaisella Vantaalta lähtien. Tämän vuoden messut ovat erityisesti sydäntä lähellä, ne kun ovat rakkaassa kotimaakunnassani Satakunnassa, tarkemmin Porissa. Kaiken lisäksi kirjoitan kesän aikana messuartikkeleita Maikkarille.

Olin siis työni puolesta tänään messujen pressipäivillä ja kuvasin lähes jokaisen kohteen. Minua kiinnosti etukäteen eniten Bunkkeri ja Talo Haltiatar. Niistä on puhuttu ehkä eniten ennakkoon. Bunkkeri olikin ehkä kohteista suosikkini: rakastan nimittäin vanhoja rekennuksia, joista on rempattu upeita loft-tyylisiä asuntoja. Bunkkerissa oli myös sisustus, jonka voisin ottaa aivan sellaisenaan itselleni. Talo Haltiatar on myös ehdottomasti messujen ykköskohteita!

Muita suosikkeja olivat Herukka, missä oli älyttömän hieno vihersisustus sekä Sievitalo Kultakoivu, missä huomion veivät design-huonekalut ja hienot seinävärit. Talo Lintulassa taas oli aivan mieletön sauna-osasto rimaseinineen! OP:n kotoisassa taas ihastuin ennen kaikkea sävyihin: sen sisustajalla on värisilmää kerrakseen!

Tykkäsin myös tosi paljon SPR:n Kontista löytyneillä tavaroilla sisustetusta Villa Karhusta, mutta siitä lisää viikonloppuna!

1 Comment

  1. Näyttääpä hyvältä. Mielenkiintoisia sisustuksia. Värit ovat ihania, onneksi on päästy valkoisesta, mitä pidän ihan laitosvärinä. Musta-valkoisen hyväksyn tietyissä tapauksissa, esim. juuri loft-asunnoissa. Ruskean eli puun eri sävyt ovat myös tulleet takaisin. Paljon lämpöä näissä kodeissa.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.