Kotimainen lastenvaatemerkki, jolle ennustan menestystä

Viime keväänä lanseerattiin sellainen kotimainen unisex-lastenvaatemerkki kuin Wildkind Kids. Kiinnostukseni heräsi siksikin, että merkin toinen perustaja on muotitoimittaja Emilia Laitanen, jonka töitä olen muutenkin seurannut ja olimme aikoinamme yhdessä pressimatkalla New Yorkissa. Toinen perustajista on Emilian valokuvaajasisko Johanna Laitanen. Merkin ensimmäinen mallisto on nimeltään All my friends are wild ja siinä on inspiroiduttu 90-luvun skeittaajista ja vintage-henkisistä työvaatteista. Vaatteissa on paljon eläinkuosia ja materiaaleina on käytetty luomupuuvillatrikoota ja haalistettua farkkukangasta.

Merkin taustalla on todellinen huipputiimi ja todella toivon ja uskon, että suuri yleisö löytää brändin! Merkin villit printit on luonut printtisuunnittelija James Bosley, jonka asiakkaiden joukossa on sellaisia muotijättejä Hermès, Louis Vuitton, Kenzo ja Alexander McQueen. Merkin muotikonsultti taas on Maison Margielan MM6-linjan luova johtaja Heikki Salonen ja graafisesta ilmeestä vastaa Anssi Nordberg, joka taas on SSAW-muotilehden graafikko ja tekee graafista suunnittelua eri muotimerkeille.

Merkin vaatteet on tuotettu vastuullisesti, ympäristöä ja ihmisoikeuksia kunnioittaen. Vaatteet valmistetaan tarkoin valikoiduissa tehtaissa Intiassa ja materiaalina käytetään mahdollisimman usein luomupuuvilla eikä koskaan nahkaa eikä turkista. Tuotteilla on SA8000- ja Sedexin OEKO TEX-100 -sertifikaatit, eli valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia aineita.

Wildkind Kidsillä on parhaillaan kesäale ja parantumattomana alehaukkana kävin nappaamassa supessöpöt kirahvipöksyt meidän tytölle. Tyttö tosin nimesi nämä heti ensinäkemältä kivihousuiksi.

   

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.