Nyt kannattaa olla Porissa

Pori on nyt todellakin THE place to be. On Pori Jazzia, Asuntomessua ja SuomiAreenaa. Tänään oli pakko lähteä hellettä pakoon Yyteriin ja meren äärellä viilentyikin juuri sopivasti. Lapsi oli tosin ainoa, joka uskaltautui pulikoimaan meressä. Minusta vesi oli noin yhtä kylmää kuin avannossa. Lämmönsietokykyni on melko kompleksinen: en siedä hellettä mutten toisaalta ”kylmää” vettäkään. Uimahalleissakin on liian kylmää vettä minun makuuni.

Illalla käytiin vielä golfaamassa, ja huomenna aikomuksena on lähteä Kullaan Minifarmille. Lauantaina onkin sitten aika nähdä teini-iän idolini Alanis Morissette ensimmäistä kertaa livenä.

Nyt kelpaa!

 

 

3 Comment

  1. Voi tuota prinsessan somaa haalaria ja uikkaria, päihittää äitinsä näissä tyyliasioissa jo mennen tullen. Äidillä tylsää mustaa uikkaria ja valkoista kaapua, pyh !

  2. No noissa parissa kuvassa on kyllä siskoni 🙂

  3. Olette kovin sama oloisia. No, tottakai mustat uikkarit on parasta mitä tiedän aikuiselle, samoin valkoinen tunikakin on kaunis. Tyttö vaan on niin suloinen, ja tosi trendikäs hauskoissa vaatteissaan.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.