Helppo ohjelmanumero lastensynttäreille

Emme ajatelleet järjestää mitään ihmeempää ohjelmaa lapsen kolmevuotisjuhliin, sillä uumoilimme lapsilla riittävän vauhtia muutenkin. Että ei viitsitä keskeyttää leikkejä väkisin väännetyillä ohjelmanumeroilla. He touhottivatkin menemään keskenään ympäri taloa ja terassia, kuten ajattelimmekin, mutta olimme sittenkin järjestäneet pari pientä erikoisjuttua. Toinen oli perinteinen onginta yläkerrasta alakertaan ja toisen keksin päivää ennen juhlia, kun kävimme ostoksilla juhlia varten. Kävin Tigerissa ostamassa koristeita ja karkkipusseja namibuffetia varten. Silmäni osuivat Tigerin laajaan tarravalikoimaan ja keksin, että lapset voisivat koristella omat namipussukkansa.

Ennen herkkupöytää kohti suuntaamistaan lapset kerääntyivätkin sohvapöydän ympärille koristamaan erilaisilla tarroilla omat paperipussinsa. Tämä oli siitäkin mainio, että sekä pojat että tytöt ja eri ikäiset lapset jaksoivat näpertää tarrojen kanssa hyvän aikaa. Isommat lapset tekivät tarkkoja ja kauniita asetelmia tarroista ja pienemmät sitten lätkivät tarroja miten sattuu. Lopulta kaikilla oli oma uniikki namipussi, jonka saattoi viedä kotiin juhlien päätteeksi.

   

Kaikki tarvikkeet tähän paperipusseista tarroihin löytyivät Tigerista.

Kommenttiboksiin saa jättää parhaat ohjelmavinkit lastenjuhliin!

2 Comment

  1. Ihana tuo tarrajuttu! Mitä teillä oli onginnassa yllätyksenä lapsille?

  2. Ihanaa tyttömeininkiä, siipiä ja paljetteja! Esikoistyttöäni odottelen ja niin odotan, että pääsen tekemään tyttöjenjuttuja hänen kanssaan 🙂 Söpöt synttärit teillä ja kiva, että järjestitte lapsille luovaa ja osallistavaa tekemistä <3 Onnea kolmevuotiaalle.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.