Kodin syyspäivitys

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Tämä viikko on mennyt pitkälti kotikuvauksia tehden ja sellaisia valmistellen. Lopputuloksia voi tiirailla syyskuussa ilmetyvästä Iltalehden sisustuksen erikoislehdestä. Oma kotommekin pääsee lehden sivuille ja tein ennen kuvauksia joitakin sellaisia muutoksia, jotka ovat jääneet roikkumaan. Esimerkiksi keittiön valaisin on pitänyt vaihtaa jo pitkään. Vanha jäi vähän liian korkealle ja vaihdoinkin tilalle Markslöjdin Grow-kattovalaisimen, johon voi istuttaa kasvin. Sopii meidän viidakkoisen boheemiin kotiin kuin nenä päähän.

Vaihdoin myös yöpöytämme anopilta lainattuihin rottinkisiin, koska jostain mystisestä syystä vanhat eivät enää mahdu paikoilleen (!) Otin ne kerran pois paikoiltaan ja kun yritin ahtaa niitä takaisin, ne eivät enää mahtuneet seinän ja sängyn väliin.

Olohuonekin meni uuteen uskoon, kun siirsin rottinkisen kukkapöydän ikkunan edestä makkariin ja tilalle tuli rottinkituoli ja rahi.

Tämä matto muutti vierashuoneesta keittiön pöydän alle.

Pssst…Ellokselta saa 3. syyskuuta asti 20 prossan alen kodin valikoimasta!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.