Ihastuttava esikoiskirja, deniminvärinen hattara ja muut viime viikon parhaat

Paras kirja

 

Sisko Savonlahti on selvästi yksi hypetetyimmistä esikoiskirjailijoista atm. Siksi en malttanut odottaa, että saisin hänen teoksensa Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu käsiini. Se on sympaattinen, ihastuttavan tarkkanäköinen kuvaus kolmekymppisen sinkkunaisen arjesta. Tarina on virkistävän tavallinen, mutta kuitenkin kiinnostava ja siinä syödään paljon sipsejä (sipsejä on jopa kirjan kannessa!) Siskoa kannattaa seurata myös Instagramissa: hänen Sipelolleri-niminen tilinsä on nimittäin hulvaton. Lue lisää Siskosta ja kirjasta esimerkiksi Hesarin jutusta.

Paras lahja

Kyläilimme juuri muuttamassa olevan sukulaiseni luona ja sain häneltä älyttömän kauniit lasit, jotka sopivat täydellisesti keräilemieni retroastioiden joukkoon.

Paras lounas

Söimme Johannan synttäripäivänä lounasta Chapterissa, joka sijaitsee Senaatintorilla. Itse paikka ja lounasmenu olivat supertyylikkäitä! (Ilman Johannaa en tietäisi mitään trendikkäitä rafloja). Suosittelen, jos etsit kiinnostavaa lounaspaikkaa keskustasta! Epäilemättä myös cocktailit ja dinnerit täällä ovat erinomaisia.

Paras PR-tilaisuus

Kävimme lapsen kanssa KappAhlin tilaisuudessa, jossa koristeltiin farkkuja kangasmerkeillä. Lapsi halusi vuorata farkut koko lahkeen pituudelta sateenkaarilla ja yksisarvisilla. Tarjottavatkin olivat viimeisen päälle harkittuja: nautimme kaikkea denimin sinistä kuten mustikkahattaraa ja mustikkamehua. Tällaiset tilaisuudet jäävät todella mieleen.

Parhaat juhlat

Parhaat kemut olivat tietysti kälyni ja hänen miehensä eli Team Rokan ihmisosapuolten häät, joita vietettiin aivan mielettömän upeassa vanhassa meijerissä. Kuultiin paljon kauniita puheita ja lauluesityksiä. Rakastan häitä ja ehdin jo surra, että aivan lähiperheen häät alkavat olla jo vietetty. Onneksi rakkaiden ystävien häitä on vielä tulossa!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.