Näin sisustat kodin trendikkään boheemisti

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Mistä tietää, että syksy on tullut? No ainakin siitä, että meikäläinen kiinnostuu taas sisustamisesta, kynttilöiden ja vilttien hamstraamisesta ja kaikenlaisesta hyggeilystä. Meidän kotikolon kaltainen runsas ja värikäs tyyli sopiikin kotoiluun, ja keräilin teille syksyn sisustusinspiraatioksi verkkokauppojen boho-löytöjä. Parhaat ostokset tekee tietysti 2ndhandisti, mutta tässä joitakin ehdotuksia netistä, jos jokin kaluste tai sisustustavara ei ota kirppiksiltä löytyäkseen. Ja 2nd handia saa tietysti myös netistä! Elloksella on esimerkiksi pieni kirppisosasto ja Vestiaire Collectivesta saa myös kodintavaraa. Puhumattakaan tietysti Ebaysta ja Etsystä, joista meidän kaikki matot on.

PYÖREÄ KORI Zoco Home // KATTOVALAISIN Ellos //PÖYTÄ Ellos  // VILTTI Jotex

MATTO Jotex // SOHVA Jotex

YLEMPI SOHVA Jotex // ALEMPI SOHVA Ellos

KOTIKUVA RIITTA HEISKANEN / IL

HUONETUOKSU Eleven // MALJAKKO Jotex // PAPERIPUSSIT Ellos

DAYBED Jotex // MATTO Jotex

PEILI Hemtex //VIHREÄ TYYNY Hemtex // PINKKI TYYNY Hemtex

ORANSSI PURKKI Jotex // KATTOVALAISIN Hemtex // TUOLI Ellos // TARJOILUASTIA Ellos

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.