Tällä viikolla olen…

…hurahtanut eläinkuosiin.

…nukkunut P A L J O N.

…ostanut lisää keramiikkaa kirppareilta.

…käyttänyt Nespressolta saamani lahjakortin uuteen Vertuo-kahvikoneeseen. Tämä on parempi kuin aiempi malli, koska tämä on paljon hiljaisempi ja tällä saa tehtyä myös ison mukillisen kahvia.

…ostanut lapselle tämän syksyn söpöimmän hatun Zarasta.

…aiheuttanut hämmennystä IG-seuraajissani näyttämällä, kuinka Tupla-patukan voi avata keskeltä poksauttamalla. Opin tämän Nonsense-podista ja luulin olevani about ainoa ihminen, joka ei tiedä tätä avausmekanismia. Inboxini melkein räjähti kaikista viesteistä, joissa muutkin kertoivat tietämättömyydestään. Uskon myyneeni tahattomasti aika monta Tuplaa, koska monet sanoivat menevänsä ostamaan heti patukan ja kokeilevansa uutta tapaa avata kääre.

…tehnyt inventaarion huulipunalaatikkoon ja aloittanut kuukauden mittaisen Joka päivä eri huulipuna -haasteen IG Storyssa.

 

…yrittänyt järjestää työ- ja meikkipöytääni sotkeakseni ne viiden minuutin päästä uudelleen. Työpöytäni on totaalisen toivoton tapaus.

…herkutellut Johannan ja miehensä järjestämällä ihanalla sunnuntaibrunssilla. Lapsi on niin ihastunut kummeihinsa, että hän varmaan kohta muuttaa heille asumaan.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.