Rajausta ei välttämättä tarvita ja muita meikkioivalluksiani

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ORIFLAME JA SUOMEN BLOGIMEDIA (SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ)

Sain ensikosketuksen näin aikuisiällä Oriflamen meikkeihin, kun sisko alkoi hypettää Oriflame The One Illuskin Aqua Boost Foundation -meikkivoidetta. Ja oikeassahan tuo oli, kyseessä on ehdottomasti yksi parhaimmista kokeilemistani meikkivoiteista ja lempparini edelleen.  Sittemmin olen päässyt työn puolesta testailemaan brändin meikkejä enemmänkin ja ihastunut ikihyviksi moniinkin tuotteisiin. Monesta tuotteesta on tullut Illuskin-meikkivoiteen lisäksi meikkipussini vakkareita. Erityisesti edullisen The One -sarjan tuotteista!

Tein sekä arki- että juhlameikin Oriflamen tuotteilla ja esittelen samalla meikkioivalluksiani sekä aivan ässiä tuotteita, joita kannattaa harkita omaankin meikkipussiin.

Kuulas arkimeikki

The One Illuskin Aqua Boost Foundation -meikkivoide on siitä jännä, että se käy minusta sellaisenaan niin arkeen kuin juhlaan. Se on peittävä, mutta kevyt ja kuulas eli just täydellinen. Nykyisin tykkään pitää meikkipohjan mahdollisimman kuulaana, joten käytän meikkivoidetta sellaisenaan leukaan ja otsaan, missä minulla on toisinaan epäpuhtauksia ja arpia vanhoista, mutta muualle levitän Oriflamen NovAge True Perfection Miracle Perfecting -seerumilla jatkettua meikkivoidetta.

Vaikka yritän pitää arkimeikin yleensä hyvin simppelinä ja nopeana, tykkään silti panostaa esimerkiksi korostuksiin ja varjostuksiin. Mitään Kardashian-contouringia en tee, mutta sipaisen aurinkopuuteria hiusrajaan, poskiluun alle ja leukaan. Poskipunaa käytän nykyään aina, kun tajusin kuinka paljon pieni puna tekee yleisilmeelle. Highlighterina taas käytän usein jotakin nestemäistä kiiltoa, kuten ihan  vain väritöntä huulirasvaa (tässä Oriflame Tender Care -huulivoidetta) Kuulto on paljon luonnollisempi näin kuin jos käyttäisi puuterimaista highlighteria, joka minusta sopii vain juhliin. Huulirasva-highlighter tosin vaatii sen, että hiukset ovat kiinni, muuten ne liimautuvat ikävästi kiinni kasvoihin.

Minulla oli aikaisemmin arkimeikkirutiini, josta en juuri poikennut ja siihen kuului aina nestemäinen silmänrajaus. Viime aikoina olen alkanut jättää yhä useammin rajauksen kokonaan pois, jopa juhlameikistä. Olen innostunut enemmän luomiväreistä, ja silmämeikki on alkanut näyttää paljon freesimmiltä ilman rajauksia. The ONE Liquid Velvet Matte -luomiväri sävyssä Creamy Taupe on meikkipussissani aina. Nestemäisellä luomivärillä saa näyttävänkin silmämeikin nopeasti ja tässä on aivan kreisi pysyvyys. Normaalit luomivärit kasaantuvat rasvaisilta luomiltani luomivakoon puolessa tunnissa, mutta tämä pysyy hyvänä koko päivän. Vaaleaa Gentle Beige -sävyä voi siis käyttää myös puuterimaisen luomivärin pohjustaja. Ihan must-tuote, trust me!

Tärkeimpiin Oriflame-suosikkituotteisiini kuuluu myös The ONE Browcara -kulmakarvageeli. Käytän kulmageeliä aina. Voin jättää kynänkin pois rutiinista, mutta värillinen geeli on must. Varsinkin nyt, kun olen ihastunut tuuheisiin ja luonnollisiin kulmiin, jotka harjaan geelillä aina vähän ylöspäin. Browcara on sekin ihan täydellinen sarjassaan. Harja on pieni ja geeli juuri sopivan tymäkkää. Se levittää sopivasti väriä kulmiin ja pitää ne siinä asennossa, mihin ne harjaa.

The ONEn ripsivärit ovat nekin aivan priimaa. Sisko opetti minut aikoinaan käyttämään The ONE 5-in-1 Wonder Lash Mascaraa ja nyt olen ihastunut tähän uuteen XXL-versioon. Minusta parhaimmat ripsivärit ovat lähes poikkeuksetta kumiharjaksisia, niin myös tämä. Tällä saa ripsiin pituutta ja sopivasti tuuheutta ilman paakkuja ja varisemista. En käytä nykyisin oikeastaan ollenkaan ripsiväriä alaripsissä – ainakaan arkimeikissä. Tämä on minusta myös yksi hyvä vinkki freesimpään ilmeeseen.

Käytetyt Oriflame-tuotteet: 

Pohja: The ONE EverLasting Precision -peiteaine, The One Illuskin Aqua Boost Foundation -meikkivoideNovAge True Perfection Miracle Perfecting -seerumiGiordani Gold -puuterihelmet (punaisia helmiä poskiin, ruskeita varjostuksiin), Tender Care -hoitovoide kuultotuotteena

Silmät: The ONE Liquid Velvet Matte -luomiväri sävyssä Creamy Taupe, The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL -ripsiväri, The ONE Browcara -kulmakarvageeli sävyssä Deep Brown

Huulet: The ONE Colour Unlimited Super Matte -huulipuna sävyssä Enigmatic Nude

Arkimeikkivinkkejäni:

♥ tee pohjasta kuulaampi sekoittamalla meikkivoiteeseen hiukan seerumia

♥ korvaa rajaukset luomivärillä

♥ älä levitä alaripsiin maskaraa

♥ tee varjostukset aurinkopuuterilla

♥ korvaa puuterimainen highlighter värittömällä huulirasvalla

♥ muista poskipuna!

Dramaattinen juhlameikki

Satsaa joko silmä- tai huulimeikkiin -sääntöä ei kannata ottaa turhan vakavasti. Molemmat voivat olla näyttävät! Varsinkin jos korvaa mustan luomivärin ruskealla ja jättää paksut rajaukset kokonaan pois. Tässä meikissä käytin rajauksena mustaa luomiväriä. Jippo, jota käytän nykyisin tosi usein, sillä luomivärillä saa tosi paljon pehmeämmän lopputuloksen. Aika monia luomivärejä voi käyttää myös kostealla siveltimellä, jos haluaa vielä syvemmän sävyn.

Ruskea sävy on Oriflamelta saamani irtonappi mahtavaan The ONE -sarjan palettiin, johon saa kerätä itse kuusi lempisävyään. Palettia ja nappeja ei vain vielä ole myytävänä, mutta tätä kannattaa pitää silmällä, koska väri on todella pysyvää! Napit pysyvät paikallaan magneetilla ja näitä voi vaihdella keskenään ja ostaa sitten uusia nappeja, jos vanhat pääsevät loppumaan.

Olen alkanut jättää yhä useammin irtoripset kokonaan pois juhlameikistä. Varsinkin sellaiset kokonaiset ripsirivit näyttävät aina niin feikeiltä, että ovat alkaneet kyllästyttää. Suosittelen tosi isosti panostamaan hyvään ripsiväriin ja miettimään, tarvitseeko niitä feikkiripsiä, varsinkaan ripsipidennyksiä ollenkaan. Minusta kasvot näyttävät aina tuhat kertaa raikkaammilta ja nuoremmilta ilman tekoripsiä.

Olin ensin skeptinen, osaanko käyttää puuterihelmiä, joita Oriflamella on myynnissä monia erilaisia. Sitten tajusin, että näitähän voi tietysti käyttää monin eri tavoin: kun ottaa siveltimellä väriä suoraan purkista, punaisista, ruskeista ja vaaleamman nudeista kuulista tulee aika ihana, luonnollinen ja kuultava poskipunasävy. Jos taas haluaa punaisemman lopputuloksen poskille, punaisia helmiä voi noukkia kämmenelle ja pyörittää sitten niissä sivellintä. Nudet helmet ovat sellaisinaan ihana kuultotuoe ja ruskeat taas käyvät aurinkopuuterista.


Käytetyt Oriflame-tuotteet:

Pohja: The ONE EverLasting Precision -peiteaine, The One Illuskin Aqua Boost Foundation -meikkivoide, Giordani Gold -puuterihelmet (punaisia helmiä poskiin, ruskeita varjostuksiin, vaaleita korostuksiin)

Silmät: Make-Up Pro Wet & Dry Eye Shadow -luomivärit (musta ja ruskea), Giordani Gold Marbleised -luomiväri sävyssä Luxuriant Beige, The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL -ripsiväri, The ONE Browcara -kulmakarvageeli sävyssä Deep Brown

Huulet: The ONE Colour Obsession -huulipuna sävyssä Red Fever

Juhlameikkivinkkejä:

♥ Älä pelkää panostaa sekä silmä- että huulimeikkiin

♥ Tee rajaukset (mustalla) luomivärillä

♥ Varo harmahtavaa varjostusväriä, jos ihosi on yhtään tummempi (käytä mieluummin aurinkopuuteria)

♥ Unohda irtoripset, etsi mieluummin hyvä ripsiväri

 

Oriflamen meikit löydät laajasta ja kattavasta nettikaupasta.

Omat suosikkituotteeni (myös ihonhoitosuosikit) löydät Oriflamen sivuilta Personal Beauty Storestani.

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa käydä kurkkaamassa myös bloginaapureideni Mimmin ja Caritan postaukset! Carita on ihastunut Oriflamen ylellisempään Giordani Gold -meikkisarjaan ja Mimmi kertoo enemmän ihonhoitosuosikeistaan.

1 Comment

  1. Toiveikas says: Vastaa

    Kiitos ihan huipuista meikkausvinkeistä!😍 Jään odottelemaan josko blogiisi ilmestyisi vielä pikkujoulukauden lähestyessä joitain asu- ja koruvinkkejä…🤩Ihanaa syksyä!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.