Kolme erilaista tyyliä pikkujouluihin

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: MARKS & SPENCER JA SUOMEN BLOGIMEDIA

Pikkujoulukausi lähestyy, ja asukriisit vaanivat jo kulman takana. Minusta paras tapa välttää asukriisit on ostaa laadukasta ja ajatonta. Esimerkiksi kaunis pikkumusta on varma valinta tästä ikuisuuteen: se käy melkein juhlaan kuin juhlaan, se on aina ajankohtainen ja tyyliä sen ympärillä voi muokata loputtomiin erilaisilla asusteilla.

Toisaalta välillä se kriisi iskee, vaikka kaapissa olisi useampikin täydellinen pikkumusta. Toisinaan tekee mieli revitellä ja valita ylle jotain ihan muuta kuin klassista mustaa.

Pyörähdin viime viikolla Marks & Spencerillä, missä vaihtoehtoja riittää: on niitä perinteikkäitä pikkumustia mutta myös räväkämpiä värejä, malleja ja materiaaleja. Kokosin teille kolme erilaista asua uudesta mallistosta.

Jos kiinnostuit Marks & Spencerin juhlavaatteista, tiedoksi että 29.10.–4.11 välisenä aikana saat S-etukortilla kaikista normaalihintaisista mekoista 20 % alennuksen! Uuden malliston löydät seuraavista Sokoksista: Helsinki, Jyväskylä, Porvoo ja Tampere. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Vaihtele osia

 

Kaksiosainen juhla-asu on itse asiassa aivan loistovalinta, jos juhlia on paljon, eikä haluaisi aina edustaa samassa tyylissä. Ylä- tai alaosaa vaihtamalla sekä tietysti erilaisilla asusteilla tyylistä saa aina uudenlaisen.

Ihastuin päätä pahkaa tuohon ruskeaan samettipaitaan: sen malli on rento mutta materiaali juhlava. Ja kuinka söpöt ovat nuo takaosan päällystetyt napit! A-linjaiset vekkihameet ovat nekin nyt tosi pinnalla.

Tämän tyylin molempia osia voisi hyvin käyttää myös arkena: samettipaidan voi yhdistää farkkuihin ja vekkihameen taas vaikka neuleeseen ja tennareihin. Kaksiosaiseen juhla-asu on siis myös monikäyttöinen.

 

Säväytä paljeteissa

 

Paljetteihin voi panostaa pelkäämättä, että aika ajaa vaatteen ohi. Paljetit ovat nimittäin olleet pinnalla niin kauan kuin muistan. Tänä vuonna ostettua paljettimekkoa tekee saletisti mieli käyttää tulevien vuosien pikkujouluissakin.

Paljettipinnat mielletään pikkujoulu- ja uuden vuoden juhlien materiaaliksi, joten kun vaate saa huilata juhlilta keväällä ja kesällä, se tuntuu taas freesiltä ensi vuoden pikkujoulukauden alkaessa.

Think outside the box

Jos vaatehuoneessa roikkuu näyttävä mekko, joka tuntuu liian juhlalliselta tiettyihin bileisiin, vaihda kenkiä! Tennarit tuovat hauskalla tavalla juhlavaakin asua aavistuksen lähemmäs arkea.

Kuvan mekossa on aivan ihana, vähän erilainen kukkakuosi. Se tuo mieleen just nyt trendikkäät kukkatapetit. Sen pinta on juhlallisen kiiltävä.

Juhliin lähtiessä kannattaa muuten myös varmistaa, että kaapista löytyy juhlatamineisiin sopiva päällystakki. Esimerkiksi pitkä villakangastakki on varma valinta, mutta toisaalta myös trendikkäät, pörröiset teddytakit sopivat juhlaan. Tuossa Marks & Spencerin pinkissä pörrötakissa olo on kuin hattaralla.

 

Psssst… Sunnuntain postauksessa ja Instagramissa nähty vihreä mekko on sekin Marks & Spencerin. Ostin sen viime viikolla toimittamaan kirjajuhlien ja pikkujoulujen luottomekon virkaa. Jalokivenvihreä väri on niiiin upea, materiaali juhlallista ja malli aivan täydellinen.

 

1 Comment

  1. Vekkari ja kukkamekko tosi kivat. Paljettimekko ehkä hieman liikaa itselleni, mutta kaunis varmasti jonkun toisen yllä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.