Ostin unelmieni tuolin

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Olen himosisustaja, mutten itse asiassa ole koskaan tehnyt mitään sen suurempia yksittäisiä sisustussatsauksia. Isommat huonekalut, kuten sohvat ovat toki olleet suurempia rahallisia satsauksia, mutta designiin en ole vielä raaskinut törsätä. Kunnes vähän törsäsin.

Olen haaveillut peacock-rottinkituolista pitkään ja pari kertaa se on ollut käsilläni second handina. Kerran yritin huutaa sellaista huutokaupassa ja kerran Facebook-kirppiksellä, mutta molemmilla kerroilla se meni täpärästi ohi suun. Niinpä kun Finnish Design Shopissa oli kamppis, joka lupasi satasen alennuksen kaikista yli 500 euron ostoksista, päätin vihdoin ostaa tuolin. Alennuksen jälkeen tuolille jäi hintaa itse asiassa saman verran, kuin mitä se lopulta maksoi huutokaupassakin.

Tuoli ei ollut mikään järkiostos. Emme varsinaisesti tarvinneet jättimäistä tuolia olkkariimme. Tämä on siis ”vain” puhtaasti iloa tuova, kaunis esine. Se on siis suomalaisen Parolan rottingin taidonnäyte. Firman tunnetuimpia tuotteita ovat Lumikenkä-tuotteet ja riippukeinut. Haaveilen, että meillä olisi vielä joskus kaksi riippukeinua terassilla. Nykyisessä kodissamme terassin katto on kuuden metrin korkeudessa, joten olen siirtänyt riippuvat haaveasiat syrjään toistaiseksi.

1 Comment

  1. Rakastan rottinkikalusteita. Mökillämme on lumikenkätuolit ja terassilla pienemmät Paris-nimiset tuolit lasisen rottinkipöydän kanssa. Molemmat kalusteet ovat yli 20 vuotta vanhoja. Koiruus vähän järsi toista tuolia, mutta se korjattiin. Kauniita ja kestäviä kalusteita.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.