Kaikki vaatteet kirppareilta

Päätin alkaa ostaa selvästi enemmän omiakin vaatteita käytettynä, lapsen vaatteista käytettyjä on jo ainakin 90 prosenttia. Yritin patistaa siskoa samaan, mutta hän valitteli ettei koskaan löydä kirpputoreilta mitään.

Sehän se 2nd hand -shoppailun ongelma usein onkin. Yleensä sitä ostaa vaatteita tarpeeseen ja kirppikseltä on vaikea löytää just sillä hetkellä just sitä mitä tarvitsee just omassa koossa. Onneksi käytettyä voi ostaa paljon muualtakin kuin kivijalkakirppareilta. Nettikirpputoreilta voi etsiä hakusanoilla ja niissä alkaa olla jo hyvin valikoimaa. Erityisesti juuri tietyn design-tuotteen voi löytää aika helposti – ainakin jos jaksaa hiukan odottaa. Esimerkiksi kuvan Guccin laukkua ja Timberlandin kenkiä kyttäsin ihan tarkoituksella Vestiairesta ja ostin heti, kun tulivat vastaan. Eivät olleet heräteostoksia.

Kirppisshoppailu vaatii muutenkin kärsivällisyyttä ja intoa. Jos pyörähdät kerran jossakin kirpparilla etkä löydä mitään, älä tee johtopäätöstä, että mä en ikinä löydä kirppareilta mitään. Kiertele, pengo, käy useammin.

Oltiin lapsen kanssa yhtenä päivänä kirppiskamoissa melkein kokonaan. Ainoastaan farkkuni ovat uutena ostetut. Alaosia uskallan selvästi huonommin ostaa ainakaan nettikirppiksiltä.

Lapsi:

Gugguun pipo: Porin Patakirppis

Gugguun Acer-mekko: Suutarilan kirppis

Takki: Anoppi ostanut kirpputorilta

Housut ja kengät: Suutarilan kirppis

Äiti:

Fred Perryn takki: Radiokirppis

Neule: Malmin Fida

Guccin laukku ja Timberlandin saappaat: Vestiaire Collective

Kirjoittelen tällä viikolla vielä postauksen parhaista kirppisvinkeistäni. Pysy kuulolla!

6 Comment

  1. Kolahti! Mulla on aina Vestiairessa joku hälytys! 😀

  2. Itse hankin myös kaiken kirppareilta. Aluksi hommaan pitääkin keskittyä ja opetella monen monta asiaa, kuten vaatteiden kierto, oikea aika mennä tekemään löytöjä. Koska myös teen vanhoista vaatteista uusia, hyödynnän Fidan Outletin sekä Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston. Hienoja löytöjä olet tehnyt 🙂

    1. Oisko sulla kuvia mitä oot ite tehnyt ilmaisvaatteista ?

  3. Tää oli ihana OTD-postaus! Jään odottamaan kirppisvinkkejä. Lapselle on helppo löytää mutta valitettavasti itselle en ole osannut oikein mitään hankkia…

  4. Iik, mikä on Ratinan kirppis?? Nimi voisi viitata tänne Tampereelle päin, ja aina uusia kivoja kirppareita vailla!
    … ja mun säkällä tää löytyy sun kotikulmilta, eikö? Eihän?😀

    1. Äh siis tarkoitin Radiokirppistä! Mutta siis kyllä, Tampereella sijaitsee. Mutta Radion varmasti tiesitkin jo. Mistähän tuli Ratina mieleen, onkohan se siinä lähellä jossain?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.