Minun vuoteni 1/4

Tähän vuoteen mahtuu jos jonkinlaista isoa ja pientä elämänmuutosta. Kun aloin tehdä yhteenvetoa kuluneesta vuodesta, tajusin kuinka paljon tänä vuonna on tapahtunut. Tässä ensimmäisen vuosineljänneksen tähtihetkiä ja luetuimpia postauksia.

Tammikuu

Tammikuun ja koko vuoden upeimpia juttuja oli tietysti kirjani julkaisu. Paljon lehtijuttuja, haastatteluja, ikimuistoisia palautteita ja muuta ihanaa pöhinää kirjan ympärillä. Pelkäsin tuolloin, mitä tapahtuu kun se pöhinä loppuu, mutta onneksi koko vuosi oli niin kiireistä etten ehtinyt miettiä, puhutaanko kirjastani tarpeeksi. Ja onneksi myös loppuvuoteen mahtui kirjamessua ja muuta kivaa.

Nyt odotan innolla lukuja kirjastani: kuinka paljon Hullu kuin äidiksi tullut myi ja kuinka paljon sitä lainattiin ja kuunneltiin. Voitteko kuvitella, etten ole koko vuoden aika kysynyt näitä lukuja kuin kerran siinä vaiheessa, kun kirja oli ollut myynnissä vasta kuukauden. En kertakaikkiaan ole uskaltanut.

Tammikuussa matkasimme myös siskon ja L’orealin kanssa Pariisiin yhdistetylle työ- ja rentoilureissulle. Söimme hyvin, kävimme ostoksilla ja Louvresse…täydellinen tyttöjen reissu. Tuntuu oudolta, että tästäkin matkasta on jo vuosi. Mitä pitäisi tehdä, ettei aika tuntuisi kuluvan niin älyttömän nopeasti?

Tammikuussa tykättiin erityisesti tästä:

Äiti on äidille susi 

Kuka sinä olet arvostelemaan toisen vaikeuksia?

Helmikuu

 

Helmikuussa Deko-lehti tuli kuvaamaan kotiamme ja laitoimme sen kertarysäyksellä kuntoon ennen kuvauksia. Olohuoneen kattovalaisimet olivat vuoden verran asentamatta, mutta sisustuslehden kuvaukset saivat kummasti vipinää kinttuihin. En ole ehkä koskaan puunannut kotia niin vimmatusti kuin ennen kuvauksia. Siltikin jouduin kesken kuvausten pyyhkimään pölyjä jostakin kulmasta ja tarrarullaamaan koirankarvoja samettityynystä. Niin tarkkaa se oli!

Helmikuussa kiiteltiin erityisesti tätä postausta:

Synnytyksenjälkeiset asiat, joista et kehtaa kysyä ja joita kukaan ei kerro

Maaliskuu

Maaliskuun (ja koko vuoden!) jännittävimpiin juttuihin kuului vierailu Huomenta Suomessa. Hitto, että jännitti. Aiheena oli tietysti äitiyden vaikeat tunteet. Tai siis Maikkarin sanoin, kun ”odotettu vauva-arki olikin syvältä”, heh. Jos aihe kiinnostaa, etkä nähnyt haastattelua, sen voi edelleen katsoa täällä.

Tässä kuussa julkaistiin myös minun ja Annan podcast. Kiinnostavan keskustelun lisäksi oli kiva tutustua paremmin Annaan! Odotan, että päästään turisemaan jatkossakin kaikesta maan ja taivaan väliltä. Siinä on nimittäin muija, kenen kanssa aiheet eivät lopu kesken 🙂

Podcastiin pääset edelleen TÄSTÄ, jos et ole käynyt kuuntelemassa.
Maalikuussa tykättiin näistä postauksista:

Pimppikö rivo?!

Alan yrittäjäksi ja muut viikon parhaat

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.