Minun vuoteni 3/4

Vuosikatsaus jatkuu kesään ja syksyyn:

Heinäkuu

Heinäkuussa tein aika paljon hommia, vaikka muut lomailivat. Olin Maikkarin Asuntomessu-toimittaja ja tunsin messutalot melkein kuin omat taskuni.

Ehdin kuitenkin myös rentoutua, pelata golfia, käydä Yyterissä, juhlia tytön kolmevuotissynttäreitä, kiertää kirppiksiä, sisustaa rantasaunaa ja tietysti juhlia Pori Jazzeilla ja Karma Rockissa.

Heinäkuussa tykättiin ja luettiin erityisesti tätä postausta. Ei yllätä tosin yhtään, erityisherkkyys kiinnostaa ihmisiä tosi paljon. Tästä pitää ehdottomasti kirjoittaa tulevana vuonna enemmänkin:

En olekaan huono äiti, olen erityisherkkä äiti

Näistä kotiaiheisista postauksista tykättiin myös, messut kiinnostavat selvästi tosi paljon!

Rantasaunan muodonmuutos ja hienoin huussi ikinä!

Asuntomessutalo, jossa on sielua ja persoonaa

Porin Asuntomessujen kiinnostavimmat kohteet

Elokuu

Nyt kun selasin elokuun postauksia, tajusin kuinka älyttömän ihana loppukesä meillä olikaan. Oikeastaan tämä kvartaali oli selvästi vuoden onnistunein 😉 Ei toisaalta mikään ihme, mikäpä sitä kesällä on ollessa. Elokuussa tein koko ajan töitä, mutta meillä oli silti vaikka mitä kivaa kesäpuuhaa. Järjestimme tytölle keijusynttärit, kävimme Powerparkissa ja vietimme aikaa Satakunnassa. Lähdimme myös Jaakon kanssa kaksin kolmeksi päiväksi Krakovaan. Oli ihan hitsin ihanaa viettää aikaa kahdestaan ja reissu muistuttelikin, kuinka tärkeää olisi järjestää useamminkin kahdenkeskistä aikaa. Matkalla mieleenpainuvinta oli tietysti vierailu Auschwitzissa.

Tässä kuussa oli tietysti myös rakkaan siskon polttarit, joita valmistellessa ja juhliessa meni hyvä tovi. Polttareiden ikimuistoisin aktiviteetti oli tietenkin alpakka-agility!

Elokuussa luettiin ja tykkäiltiin tosi paljon tästä:

Hiiteen ehdottomat imetysvaatimukset!

Tuo tytön synttäreiden tarjoilupöydän ylle väkertämäni kukkainen ilmapallokaari oli muuten niin tykätty, että se toimi inspiraationa erään pr-tapahtuman koristeluissakin!

Syyskuu

Syyskuun kohokohtia olivat tietysti siskon ja kälyn häät. Siskon häät järjestettiin omiemme tapaan Harjavallassa kotitilallamme ja järjesteltävää riitti. Päivä oli mitä tunteikkain ja ihanin!

Syyskuussa tykättiin niin blogissa kuin Instagramissakin tästä aiheesta:

Puoli vuotta terapiaa takana – mikä on muuttunut? (Kaikki)

Myös tämä oli yllättäen ihan hitti:

Ne tärkeät varaäidit ja -isät, jotka paikkaavat oikeiden vanhempien puutteita

Syyskuussa julkaistiin myös Iltalehden sisustuslehti, jonka kanteen meidän koti pääsi. Juttu julkaistiin hiljattain muuten myös netissä, missä on myös pieni videopätkä kyljessä, jos kiinnostaa käydä kurkkimassa.

Kauppoihin ilmestyi myös Nykymutsin imetyskirja, jonka sivuilta voi bongata myös meikän.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.