Eipäs-juupas-kevään luottoasu

Anteeksi, mutta mitä tämä miinus kymmenen astetta on?! Kevät oli jo niin kovasti tuloillaan. ”Tämä lumentulo saisi jo riittää”, lapsikin sanoo jo tomerana – mistä lie sellaista kuullut 😀

No, lämpömittariin katsomatta olen kuitenkin päättänyt jo vaihtaa kevyempiin vermeisiin. Se talven luottoasuuni kuulunut muhkutakki on nyt saanut väistyä ohukaisen villakangastakin tieltä. Takki on jo vuosia vanha ja vähän jo nuhraantunut. Mietin, että pitäisikö ostaa uusi, mutta näissä tilanteissa se vastuullisempi kuluttaminen punnitaan. Miksen mieluummin huoltaisi takkia? Molemmissa taskuissakin on reiät, mutta muutamalla langanvedollahan nuo on korjattu. Tällä siis mennään niin kauan, kuin nuttu on joten kuten kasassa!

Jaloissa sen sijaan on bränikät kengät, jotka sain hiljattain. Dr. Martensin PR-toimistossa oli joitakin kreisejä mallikappaleita omassa koossani ja sain valita yhdet itselleni. Ihan hulluthan nämä glitterillä ja liekkikuviolla koristellut maiharit ovat, mutta itse asiassa just passelit meikäläiselle. Olen nimittäin nykyään niin mukavuudenhaluinen, että viipotan leggingseissä ja neuleessa tai hupparissa joka paikkaan. Päheät kengät tuovat vähän jotain jujua muuten niin tylsiin arkiasuihin.

Takki Zara (vanha) // neule 2nd hand // trikoot BomBom // kengät Dr. Martens (saatu) // laukku 2nd hand Gucci

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.