Me ollaan Kanarialla!

Lensimme aamuvarhaisella tänne Teneriffalle ja asumme 11 seuraavan päivän ajan täällä Tensujen eteläpuolella sijaitsevassa Costa Adejessa. Olimme viimeksi Los Gigantesissa ja tykkäsin aivan todella paljon. Toivottavasti Costa Adeje osoittautuu yhtä kivaksi paikaksi!

Ihan hirveästi suunnitelmia meillä ei ole. Paljon aurinkoa, uimista ja kanarianperunoita! Tarkoitus olisi tehdä päiväretki Teidelle, käydä tietty pulikoimassa Siam Parkissa ja sitten bongaamassa delfiinejä veneretkellä! Los Gigantesin reissusta jäi nimittäin ihan päällimmäisenä mieleen juurikin delfiininbongausreissu merellä. Delfiinit tulivat leikkimään veneen aaltoihin – se oli ikimuistoista.

Arvostan tosi paljon Tensu-vinkkejä, jos sellaisia teiltä liikenee! Meillä ei ole autoa käytössä, joten olemme varmaankin järjestettyjen matkojen ja taksin varassa, mutta jotakin muuta suunniteltujen reissujen lisäksi olisi vielä kiva tehdä. Tuosta Costa Adejesta näyttäisi kävelevän näppärästi joka suuntaan, joten varmaan paljon käppäilyä tiedossa!

Kuvat aiemmilta Teneriffan-reissuilta

3 Comment

  1. Siellä Costa Adejessa on tosi kiva rantapromenadi, monta kilometriä; baareja, ravintoloita, shoppailupaikkoja, uima- ja leikkipaikkoja ym. aktiviteetteja matkan varrella. Pyöräilyynkin sopiva, mutta prinsessa taitaa olla siihen vielä liian pieni. Oikein hauskaa lomaa!

  2. Heippa! Kiitos blogista, olen lukenut vuosia (!) mutta en koskaan kommentoinut mitään. Meidän lapset ovat teidän lasta nuorempia, joten elämän tai lapsen vaiheet tulevat pari vuotta perässä, mutta jonkinlaista vertaistukea koen täältä ehkä saavani 😊🤔no se siitä..😅

    Nyt kuitenkin minulla on ihan käytännön postaustoive – mitä pakata lapselle viikon reissuun mukaan! Hitit ja hudit😉 en tiedä sopiiko se blogisi tyyliin, mutta ainakin matkustelette, joten asiantuntemusta sinulla varmasti on!

    Aurinkoista kesänodotusta!

    1. Kiitos vinkistä! Voisin yrittää sellaisen koostaa 🙂 Ihanaa kun kommentoit!! <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.