Hotellisuositus Teneriffalle: Jardin Tropical

Tunnustan, valitsin hotellimme puhtaasti pinnallisten seikkojen vuoksi: Teneriffan Costa Adejessa sijaitseva Jardin Tropical näytti kuvissa niin älyttömän kauniilta. Kanarian hotellit ovat pääosin aika vanhoja ja kuluneita, mutta Jardin Tropical näytti jo kuvien perusteella olevan ihan eri maata. Sekin on vanha, mutta päivitetty todella kivaksi ja trendikkääksi.

Otin myös riskin: Jardin Tropical ei ole varsinaisesti mikään perhehotelli. Ennen kuin saavuimme hotelliimme, luulin ettei hotellissa itse asiassa ole mitään muuta lapsille kuin pieni allas. Kysyin hotellilta etukäteen, onko lapsia varten järjestetty jotakin ja sain vähän nihkeän vastauksen: lasten allas on joulukuun ajan huollossa ja Kid’s Club auki vain ”during holiday periods”. Kuvittelin olevamme Teneriffalla off seasonina, kun Suomestakaan ei tehdä sinne enää pakettimatkoja huhtikuussa, mutten vielä viime vuoden puolella tajunnut, että tulemmekin olemaan reissussa koko pääsiäisen. Hotelli oli siis tosi aktiivinen ja lastenkerhokin auki koko ajan. Kerhossa järjestettiin paljon erilaista ohjelmaa, ja ”leikkitädit” olivat superkivoja. Lapsen saattoi jättää kerhoon vaikka hoitoon, mutta itse hengailin aina kirjan tai läppärin seurassa huoneen ulkopuolella.

Kun vielä kuvittelin lomailevamme hotlassa, jossa ei ole lapsille juuri mitään, kuvittelin myös että reissaamme paljon, oleskelemme rannalla emmekä kaipaa mitään kummempaa aktiviteettia lapselle. Onni onnettomuudessa: hotelli tarjosi tekemistä lapselle, sillä matkasuunnitelmien muuttuessa niin, että äitini lähti Jaakon tilalle, emme sitten reissanneetkaan saarella juuri yhtään.

Jardin Tropical on ehdottomasti yksi kivoimmista hotelleista, joissa olen ollut! Jättimäinen plussa tulee ulkoilmasalista, josta on upea näkymä merelle. Tuolla salilla viihdyin toista tuntia joka ilta. Salilla on tosiaan vielä monipuolisesti erilaisia laitteita ja painoja.

Plussat:

 • Trendikäs sisustus
 • Hulppean monipuolinen aamiaistarjoilu
 • Upea ulkoilmasali, josta näkymä merelle
 • Hienot allasalueet, toinen rannassa, missä merivesialtaat
 • Paljon erilaista ohjelmaa ja palveluita (esim. spa, ohjattua jumppaa ja joogaa, Tea Time joka ilta jne.)
 • Allas pienille lapsille ja lastenhoito
 • Hyvä sijainti melko rauhallisessa Costa Adejessa

Miinukset:

 • Melko pienet huoneet (kokemus kahden hengen huoneesta)
 • Maksullisia private-alueita ja sun bedejä
 • Ei ulkoleikkipaikkaa lapsille
 • Huono äänieristys, illan musiikkiesitykset kuuluivat allasalueelle päin olevaan huoneeseen todella lujaa (jos seurueessa herkkäunisia, kannattaa kysyä, onko jossain päin hotellia rauhallisempaa)
 • Jos tykkää hengailla paljon rannalla, niin aivan vieressä hiekkarantaa ei ole, mutta aika lyhyen kävelymatkan päässä kylläkin

Ps. Myös toimistokamuni Kira Kosonen oli lokakuussa samassa hotellissa, hänen matkakokemuksiaan pääset lukemaan tästä.

3 Comment

 1. Näyttää tosi hyvälle! Edellisen postauksen kuvista ajattelinkin, että siellä on hyvin samantyyppinen sisustus, kuin blogissa näkyneissä kuvissa teidän kotoanne. Olen samaa mieltä kanssasi, että hotellin sisustus merkkaa paljon :), tätä ei mieheni ymmärrä lainkaan.
  Kivaa reissunjatkoa teille!

 2. Ihanan näköistä! Kyllä tuolla varmaan viihtyisi 🙂

 3. Lomatyylisi on täydellinen. Hotellin sisustus ihanan rento ja moderni.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.