Teneriffa puhelimen läpi

Matkakuvat tulevat osalla varmaan jo korvista ulos, mutta kevät on ollut meikäläisellä melkoista selviytymistä päivästä toiseen. Niinpä somesisältökin junnaa vähän paikoillaan. Toivottavasti pääsen pian taas kiinni muihin aiheisiin <3

Menomatka sujui rattoisasti, kun lennolle sattui ihan mieletön miehistö, joka viihdytti lasta kaikin tavoin. Lennolla ei ollut muita lapsia, joten meidän mini kutsuttiin peräti kahdesti ohjaamoon. Lentoemännät taas käyttivät mielikuvitustaan kehittäessään lapselle pääsiäisaiheisia leluja esimerkiksi kumihanskasta ja pahvisista kahvikupeista. Tuo kumihanskatipu olikin sitten rakas lelu ihan koko matkan ajan…

Kanarianperunoita kului taas varmaan kilokaupalla! Rakastan erityisesti tuota vihreää mojo-kastiketta, korianterin ystävä kun olen.

Lasta on ollut ihan tosi vaikea saada syödä mitään kunnollista matkoilla. Ranskanperunoita menee ihan liikaakin, kun edes kotoa tutut suosikit puuro eikä spagettikaan mene jostakin syystä alas.

Kaikessa hässäkässä unilelukin unohtui kotiin, mutta onneksi kumihanskatipu pelasti siitäkin pinteestä 😀 lastenkerhossa askarreltiin ja maalailtiin joka päivä – toinen noista taideteoksista piti antaa jäähyväislahjaksi hotellin aamupalaravintolan tarjoilijalle, johon lapsi ihastui kovin <3


Nuo kaksi pulunpoikasta asustivat ulkoilmasalin katossa. Yhtenä iltana törmäsin toiseen poikaseen, joka haahuili salin lattialla ja myöhemmin emo selvästi etsiskeli poikastaan. Kävin sen jälkeen aina kuikuilemassa pesää, mutta siellä oli enää yksi poikanen. Ehkä sen toisen aika oli tullut lentää pesästä?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.