Mitä päälle välikaudella?

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Miten sitä onkaan joka kerta kauden vaihtuessa ihan ymmällään, mitä sille lapsukaiselle taas pitikään pukea päälle. Olen muutenkin nyt uuden edessä, kun lapsi vaihtoi perhepäivähoidosta päiväkotiin ja kaikki vaatteet ovat nimeämättä ja pahimmassa tapauksessa kirppisvaatteita komistaa aivan jonkun toisen lapsen nimi. Pitäisi hankkia sellaisia pesunkestäviä nimitarroja, kun saisi aikaiseksi… Ja entäs sitten sellaiset sisätossut! Pitäisikö sellaisetkin olla?

Sadekamat meillä on jo viime vuodelta, minulla kun on tapana hankkia ihan yli-isoja vaatteita, jotka käyvät hyvässä lykyssä toista vuotta. Välikausikamat ovat kuitenkin taas hakusessa ja sormi vähän suussa. Käyttävätkö nelivuotiaat vielä haalareita vai kaksiosaisia ulkovaatteita, mitkä olisivat hyvät kengät päiväkodin ulkorientoihin…? Näin näppituntumalta kallistuisin edelleen haalariin.

Alehaukka kun olen, lähdin katsastamaan nettikauppojen tarjouksia. Juuri nyt kevätkamoista voi saada hyviä alennuksia – välikausi mikä välikausi. Reimalta ja Babyshopilta löytyy esimerkiksi tosi iso alevalikoima. Kesäkamojen seasta voi tehdä hyviä löytöjä syksyyn.

Nämä kaikki puoleen hintaan:

Reima: Taaperoiden talvihaalari // Takki // harmaa välikausihaalari

Babyshop: Takki Stella McCartney // Kengät Dr. Martens // Sadeasusetti Didrikson

Haalari Kuling // Ruskea takki MiniRodini // Keltainen sadetakki Bonpoint // Kumisaappaat Wolf & Rita // Lila takki Kuling

3 Comment

  1. Moi! Haluaisin saada sinuun yhteyttä yhteistyöhön, lähetä minulle sähköposti niin voidaan jutella lisää 🙂 ystävällisin terveisin Elina

  2. Moikka!
    Meillä pväkodin henkilökunta tykkää enemmän haalareista, suojaa paremmin selkää/ on lapsen helpompi pukea. Ja sisätossut kannattaa olla:)

    Meillä parhaat välikausikengät on ollu reiman wetterit. Niitä en vaihtais mihinkään:D

  3. Minä tilasin 4-vuotiaalle juuri Reiman haalarin. Ajattelin, että 5-vuotiaalle hankin sitten takin ja housut, sen ikäinen suoriutuu jo näppärästi pukemisesta itse. Päiväkodissa tuntuvat arvostavan myös haalaria enemmän, ehkä juuri pukemisen nopeuden ja helppouden takia. Meillä on ollut ainoastaan Reiman haalareita molemmilla lapsilla ja niitä en vaihtaisi. Tämän uusimman haalarin löysin -50% alehintaan, todellinen löytö! Kertaakaan ei ole vesi mennyt läpi, haalarit kestää kulumista hyvin, jalkalenksut ovat kestäviä ja niitä saa uusia. Nurinpäin pesu tai hienopesuohjelma kannattaa ettei heijastinyksityiskohdat kulu.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.