Kosmetiikkalahja on hyvä lahja

Kaupallinen yhteistyö: KICKS & Skin Treat

Joululahjojen antavana osapuolena lemppareitani ovat jo pitkään olleet kosmetiikkatuotteet, joita on tullut testattua tässä työssäni melkoisen paljon. Laadukkaille puhdistus- ja kosteutustuotteille on aina käyttöä eivätkä lahjat jää nurkkiin pölyttymään turhakkeina. Nykyisin kauneuslahjojen antamisesta on tehty vielä erityisen helppoa, kun kauniit lahjapakkaukset voi hankkia valmiina.

KICKSeissä myynnissä olevasta Skin Treat -brändistä innostuin jo ennen kuin se saapui Suomeen. Sain tuotteita pienissä testipakkauksissa ja ihastuin erityisen paljon Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling -kuorintavoiteeseen, joka on tehokkain kuorinta, johon olen törmännyt. Tuote on tarkoitettu vartalolle, mutta käytän sitä hellästi levitellen myös kasvoilla. Olen kehunut tätä niin usein, että tunteeni tätä tuotetta kohtaan ovat tuskin jääneet epäselviksi 😀

Tuo yksi ihastustuote on saanut minut suhtautumaan innolla kaikkiin muihinkin brändin tuotteisiin. Merkin vartalovoiteet ovat kuivan talvi-ihoni pelastus. Hiljattain myyntiin tulivat myös Skin Treat -kasvojenhoitotuotteet, jotka ovat nekin lunastaneet vakipaikat kylppärini peilikaapista. Tuotteiden tehon lisäksi tykkään aivan todella paljon pakkausten tyylikkäästä ulkomuodosta ja tuotteiden raikkaasta tuoksusta.

Skin Treat -kauneudenhoitosarja ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta raaka-aineet ovat vähintään 90-prosenttisesti luonnollisia ja sataprosenttisesti vegaanisia. Skin Treat koostuu kahdesta eri tuotesarjasta: Weightless Care ja Intense Moisture, joista toinen sopii nimensä mukaisesti kevyempään, ei-niin kuivan ihon kosteutukseen ja toinen antaa sitten intensiivisempää kosteutusta kuivalle iholle. Kosteutus-, puhdistus- ja kuorintatuotteiden lisäksi sarjasta löytyy deodorantti.

Skin Treat -tuotteista on koottu viisi erilaista lahjapakkausta, joista lisää alla. Näisen lisäksi tuotteita saa tietysti ostettua myös yksittäin. Esimerkiksi tuota ikisuosikkiani Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling -kuorintavoidetta ei löydy pakkauksista, joten suosittelen hankkimaan sen vielä erikseen ja sujauttamaan lahjaan mukaan!

The Remedy Face Kit sisältää näppärissä matkapakkauksissa kaksi erilaista happokuorintaa ja kosteuttavan hyaluronihappo ja viikunakaktus -seerumin.

The Repair Body Care Kit taas sisältää Replenishing Boost Body Butter -vartalovoiteen (joka on yksi brändin suosikeistani, ihanan kevyt ja huumaavan tuoksuinen), supertehokkaan ja hyvin imeytyvän Deep-Hydrating Hand Cream -käsivoiteen sekä aktiivihiiltä sisältävän Pure Clarity Shower Peeling -suihkukuorinnan. Mukana tulee myös suihkukuorintaan tarkoitettu kinnas.

The Glow Boosting Body Care Kitistä puolestaan löytyy Replenishing Boost Body Butter -voide, tehokkaasti puhdistava Pure Freshness Body Wash sekä oma suosikkini Intense Care Body Soufflé -voide, joka on ihanan tymäkkää mutta imeytyy kuitenkin kuin unelma ja kosteuttaa todella tehokkaasti.

The Essentials Body Care Kitissä on Pure Clarity Shower Peeling -suihkukuorinnan lisäksi ihanan hoitava yleisvoide Dryness Repair All-In-One-Cream sekä Power Protect 24H Effect Antiperspirant -dödö. Tässä on mukana myös simppelin tyylikäs toalettilaukku.

The Rejuvenating Body Care Kit sisältää varsinaisen tehokaksikon eli Pure Clarity Shower Peeling -suihkukuorinnan sekä Intense Care Body Soufflé -voiteen. Lupaan, että näilläkin pääsee jo pitkälle!

Uskallan väittää, että Skin Treat -lahjapakkaukset ovat aika monenlaisen lahjansaajan mieleen. Siis huolimatta lahjansaajan sukupuolestakaan! Tuotteiden neutraalin raikas tuoksu ja pakkausten simppelin tyylikäs ulkonäkö miellyttää monenlaista nenää ja silmää. Näistä on helppo valita sopiva myös budjetin mukaan: The Rejuvenating Body Care Kitillä on hintaa vain 17,90 euroa ja The Essentials Body Care Kitillä 29,90. Muut hinnat ovat näiden välistä. Arvoa pakkauksilla on enemmän, eli jos tuotteet ostaisi erillisinä, hinta olisi korkeampi kuin näillä pakkauksilla.

Skin Treat -lahjapakkaukset ja muut tuotteet löydät KICKSin kivijalkamyymälöistä ja verkkokaupasta!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.