Queen-energia ja muita tärkeitä juttuja juuri nyt

Juuri nyt…

…nautin: Omasta ajasta. Tarpeeni ovat muuttuneet radikaalisti sitten ahdistavan korona-eristäytymisen. Tuolloin en sietänyt yksin olemista, mutta nyt kaipaan sitä eniten. Kaipaan sitä, että voin keskittyä vain itseeni ja antaa itselleni kaikkea ihanaa, mitä olen ansainnut: hyvää ravintoa, treeniä, tietoa, myötätuntoa, hellyyttä… <3 Toisaalta nautin myös ihanasta kesä-Helsingistä ystävien kanssa ja lapsen loputtomasta Lintsi-riemusta.

…inspiroidun: Oman arvonsa tuntevista, voimakkaista naisista.

…luen: Vähän kaikkea sekaisin. Vielä hetki sitten ahmin naisen seksuaalisuuteen ja feminismiin liittyviä tietokirjoja (Marja Kihlströmin Iso O – Matkaopas huipulle, Rebecca Solnitin Miehet selittävät minulle asioita ja Eveliina Talvitien Miten helvetissä minusta tuli feministi olivat loistavia), mutta viime aikoina olen halunnut uppoutua kevyempiin kesäkirjoihin. Tykkäsin esimerkiksi Laura Mannisen Sitten tapasin pehmeän miehen -romaanista ja Marja Kankaan Miestä näkyvissä -kirjasta. Vaikutuksen teki (vähemmän kevyt) Venla Pystysen kirjoittama, elämäkerrallinen Mercedes Bentso: ei koira muttei mieskään. Se kertoo koskettavasti nuoren naisen selviytymistarinan pois huumehelvetistä ja muistuttaa todella pysäyttävällä tavalla siitä, mitä toistuvat elämän vastoinkäymisen voivat tehdä ihmiselle. Seuraavaksi ajattelin lukea kehutun, Pihla Hintikan Hetken Pariisi on meidän. Lenkillä taas kuuntelen Ronnie Grandellin Itsemyötätunto-tietokirjaa.

…katson telkkarista: Aloin katsella tuhannetta kertaa Sinkkuelämää sekä ultimate-hyvänmielensarjaani Modernia perhettä. Samalla sain oivalluksen siitä, että unelmieni mies on Phil Dunphy! Lisäksi tykkään katsoa hyviä dokumentteja oikeastaan mistä tahansa aiheista. Eilen katsoin Chelsea Handlerin valkoisesta etuoikeudesta kertovan Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea. Myös Areenasta löytyvä Hillary Rodham Clinton -dokkarisarja oli vaikuttava ja sai ihailemaan Hillarya entisestään.

…harrastan: massiivista itsetutkiskelua, itseni kehittämistä ja oman arvoni löytämistä. Kaisa Merelän Powerful Sexual Aware -valmennuksen opit pyörivät päässä ja saan uutta voimaa viikko sitten alkaneesta Queen Salon -valmennuksesta. Viimeksi mainittu on suunnattu deittaileville heterosinkkunaisille, mutta ajatusta Queen-energiasta voi ja pitäisi soveltaa aivan jokaisella elämän osa-alueella. Ensimmäisen viikon tärkeimmät opit itselleni ovat olleet sisäisen puheen kääntäminen positiiviseksi ja inspiroivaksi sekä itsemyötätunnon ja sitä kautta omanarvontunnon kehittäminen. Ihan perusjuttuja siis ylipäätään elämässä, mutta Kaisalla on uskomaton taito opettaa näitä asioita inspiroivalla, innostavalla ja heposti sisäistettävällä tavalla.

…suunnittelen: Kuluneen vuoden aikana olen tiedostamatta ja ehkä tietoisestikin tehnyt vähemmän töitä ja keskittynyt ensin selviytymiseen ja sitten itseni kehittämiseen. Nyt alan pikkuhiljaa suunnata ajatuksia itseni ulkopuolelle: syksyksi on kehitteillä mielettömän innostava, uusi työprojekti ja lisäksi alan tehdä myös vapaaehtoistyötä.

…haaveilen: Outoa kyllä mutta haaveilen vähän syksystä ja arjen alkamisesta. Kesä on ihanaa aikaa, mutta kenties kaikkien ihanien festareiden ja lomamatkojen puutteessa olen alkanut odottaa jo arjen rutiineja: säännöllistä elämää ja töitä.

…kuuntelen: Mun Savage-soittolistaa, jossa (melkein) kaikki artistit on naisia. Yksi mun feminiinisen ja feministisen voimaantumisen sivuvaikutuksista on se, että olen alkanut kuunnella musiikkia, tanssia ja laulaa enemmän. En muista, koska olisin esimerkiksi lenkkeillyt tai treenannut musiikit korvilla, mutta nyt huomaan saavani energiaa myös musiikista ja etenkin aggressiivisesta naisräpistä.

4 Comment

  1. Adikia ja Yeboyah kuunteluun 🙂

  2. Pakki kysyä mistä on tuo ihana liila kuvioitu mekkoasia?! <3

    1. Se on Reservedistä!

  3. Hillary on ollut ministeri maassa joka tekee erilaisia julmia tekoja maailmassa.Esim Irakiin hyökäämisestä on seurannu hirveitä ongelmia. Politiikan huipulle päätyy usein ihmisiä jotka ovat vallanhimoisia,juonittelijoita jne. Rehellinen hyvä tyyppi ei harvemmin pärjää sielä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.