Kesäikävä

Kulunut talvi on ollut aika ankeaa aikaa. Tuntuu, että vain (koronavapaa) kesä herättäisi eloon tästä alakulosta. Ei pitäisi odottaa mitään sillä tavalla, että vasta sitten kun x, olisin tyytyväinen ja onnellinen. Pitäisi osata löytää arvo tästä hetkestä. Mutta nyt tällainen asenne tuntuu olevan aivan saavuttamattomissa. Vasta sitten kun koronarajoitukset on purettu ja on ihana, lämmin kesä, olen tyytyväinen ja onnellinen.

Palasin kesämuistoihin katselemalla Camilla Bloomin meistä Lauttasaaren rannalla ottamia kuvia. Tuo kesäpäivä ei tosin ollut aivan auvoisimmasta päästä, mutta sentään oli valoisaa, lämmin ja pieni tauko tiukoista rajoituksista.

Camilla siis pyysi minua ja Elliä portfoliomalleikseen ja ajelimme Lauttasaaren uimarannalle kuvaamaan. Meillä oli Ellin kanssa molemmilla vähän huono päivä, minua hermostutti ja Elli kiukutteli. Hävetti meidän sekoilu, ja ajattelin, ettei Camilla varmaan saanut yhtään onnistunutta ruutua meidän sekoilusta. Sitten sain häneltä nämä kuvat ja ne oli juuri niin kauniita kuin Camillan kuvat aina. Miksi edes ajattelin, ettei yksikään kuva onnistuisi? Tietysti Camillan kaltainen ammattilainen saa jopa meistä, tosi ei-ammattimaisista, kiukuttelevista kuvattavista mielettömän kauniita otoksia.

Jos siis etsit kuvaajaa esimerkiksi perhekuvaukseen tai ihan mihin tahansa kuvaukseen, suosittelen Camillaa. Todistetusti ei haittaa, vaikka kuvattavilla olis esimerkiksi PMS ja joku viisivuotisuhma, Camilla saa ihanan lempeällä ohjauksellaan aivan takuuvarmasti jokaisesta hyviä kuvia. Vaikka olen kenties keskivertoihmistä useammin kameran edessä, en varsinaisesti pidä kuvattavana olosta. Camilla saa kuitenkin rentoutumaan mukavuusalueen ulkopuolellakin eikä hänen kuvattavanaan tarvitse yhtään miettiä, miten päin sitä olisi. Hän ohjaa koko ajan eikä kuvattavana oloa tarvitse jännittää yhtään.

Tässä Ellillä on kyllä sellainen pahat mielessä -ilme, mutta muutenhan nämä kuvat näyttävät aika seesteisiltä eli päinvastaiselta kuin meidän mielet juuri tuolla hetkellä.

Kaikki kuvat ihanista ihanin supertalentti Camilla Bloom <3 

2 Comment

  1. Oi vitsi ihan mahtavia kuvia :). Just itekin yksi päivä kaipasin sitä auringon lämpöä iholla fiilistä <3

    https://fitfatmama.vaikuttajamedia.fi/

  2. Nää on superkauniita kuvia!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.