Hullu kuin äidiksi tullut taas myynnissä!

SIS. MAINOSLINKKEJÄ

Olen vastaillut lukemattomiin kysymyksiin, mistä kirjaani Hullu kuin äidiksi tullut saisi vielä ihan konkreettisena kirjana. Ja vastaus on ollut aika usein: kirjaa ei saa enää mistään. Tilasin sitä kustantajalta pehmeäkantisena muutama kymmenen kappaletta itsekin, jotta saisin tarjottua halukkaille paperista kirjaa. Huomasin kuitenkin heti, että kirjojen postituksessa on aivan liikaa hommaa kiireiselle yrittäjälle. Nyt voin kuitenkin ilokseni ilmoittaa, että pehmeäkantista versiota kirjasta saa tilattua ainakin Adlibrikseltä.

TÄSTÄ LINKISTÄ voit tilata kirjan Adlibrikselta. Kyseessä on mainoslinkki eli saan pari euroa, jos tilaat tätä kautta <3

Monet ovat kuunnelleet kirjani äänikirjana ja kuluttavat muutenkin nykyään kirjallisuutta sähköisesti. Minttu Mustakallio lukijana on kerännyt paljon kehuja. Paperiselle tekstille on kuitenkin edelleen selvästi kysyntää. Kovakantisena kirjaani ei tosiaan enää saa, ellei satu löytämään sitä jostakin second handina, mutta pehmeissä kansissa sitä tosiaan nyt löytyy.

Kirjani julkaisusta tuli juuri kuluneeksi kolme vuotta, huh miten aika rientää. Saan silti edelleen viikoittain viestejä sen lukijoilta. Viesteissä toistuvat samat teemat: olisinpa lukenut tämän aiemmin, olisinpa tiennyt, että muutkin kokevat näitä samoja vaikeita tunteita, vasta kirjan luettuani tajusin, että minäkin olin masentunut. Monet ovat samaistuneet, vaikka eivät olekaan olleet masentuneita. Monet ovat kertoneet osanneensa hakea apua ahdistukseen ja masennukseen vasta kirjan luettuaan. Monet lapsettomatkin ovat siitä tykänneet ja jotkut äidit ovat antaneet sen luettavaksi puolisoilleen, jotta hekin ymmärtäisivät paremmin. Olen tosi kiitollinen ja iloinen, että kirjastani on ollut niin paljon hyötyä! Jatkaa siis lukemista ja palautteen antamista ♥

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.