Uusi podcast kaikille äkäpussyille!

En ole ollut näin innoissani mistään sitten kirjani julkaisun! Me aletaan nimittäin ihanan ystäväni ja vaikuttajakollegani Mona Blingin kanssa pitää podcastia! Kroonisesti ärhäkkä -podin ensimmäinen jakso ilmestyy naistenpäivänä 8. maaliskuuta.

Kroonisesti ärhäkkä lyhyesti:

Suomen hauskin ja mehukkain feminismipodi! Miten navigoida feministinä deittimaailmassa? Entä kuinka äkäpussy oikeasti kesytetään? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Kroonisesti ärhäkkä -podcastissa, jossa kaksi helsinkiläistä santapimppaista toimittajaa keskustelee värikkäistä deittielämistään ja samalla myös yhteiskunnan ongelmista.

Olen jo pitkään kaipaillut jotain uusia tuulia uralleni ja vähän väliä pohtinut, junnaanko nyt liiaksikin paikallani. Ainakin olen kaivannut tätä tunnetta: puhkun intoa suunnitellessamme jaksojen sisältöjä, unohdun tuntikausiksi näpertämään jotakin pientä detaljia, kuten fonttia ja sen väriä, enkä malttaisi millään odottaa, että pääsemme Monan kanssa tositoimiin eli studioon nauhoittamaan! Tämä oli just sitä, mitä kaipasin ja työ tuntuu pitkästä aikaa tosi vähän työltä.

Mä venytän nyt mun mukavuusaluetta, sanoin mun ystäville, kun kerroin podcastistamme. Ei ole varmasti ainakaan alkuun ihan helppoa avata elämäänsä tuntemattomille niin rujon rehellisesti, kuin meillä on tarkoituksena. Kirjoitan työkseni, joten siksikin podi on harppaus mukavuusalueen ytimestä. Ihanaa kuitenkin, että vierellä on koko ajan hyvä ystävä.

Ja me ollaankin Monan kanssa todellinen tehotiimi. Idea podcastiin tuli 4. tammikuuta ja vuorokaudessa meillä oli kokonainen tuotantokausi jakso- ja vierasideoita, pitkälle hahmoteltu visuaalinen ilme ja miljoona muuta ajatusta, mitä tuleman pitää. Rakastetaan yhtä paljon yksityiskohtia (tietäisittepä kuinka kauan jokaista värisävyä ja fonttia on pohdittu). Meillä on ollut ihan älyttömän hauskaa, kun ollaan väännetty niin logoja, meemejä kuin tunnariakin.

Puhumme podissa paitsi feminismistä myös deittailuista, sinkkuudesta ja seksistä – sensuroimatta. Tärkeää asiaa kiinnostavalla, hauskalla ja samaistuttavalla tavalla. Uskotaan tähän satakymmenenprosenttisesti ja olen varma, että tekin tykkäätte! Ekaa jaksoa saadaan tosiaan odottaa vielä reilu kuukausi, mutta menkää jo seuraamaan @kroonisestiarhakka IG-tiliä, niin pysytte ajan tasalla! Saatiin sinne vuorokaudessa peräti 1500 seuraajaa, mikä sai uskomaan entistäkin vahvemmin, että tilausta just tälle podille on!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.