Pehmeät unet

trikoolakanat5

Lisäsin blogin kategorioihin myös Koti ja sisustus -kategorian ja kerron nyt uusista lakanoistamme, sillä ajattelin että kaikenlainen kotoilu ja pesäily saattaa kiinnostaa mammablogin lukijoita. Myös muotiblogini puolella on sisustusasiaa silloin tällöin, mutta nyt tuntuu luontevalta höpötellä kotiasioita mieluummin täällä puolella.

Aloin haaveilla trikoolakanoista jo joskus aikoja sitten, kun sellaiset ensimmäistä kertaa näin jossakin blogissa. Olisikohan joku jopa käyttänyt ilmaisua kuin teepaitojen seassa nukkuisi, kun sellainen on jäänyt mieleeni. Sain viimein omani, kun kävin jälleen kerran tarkistamassa Jumbon Stockan lakanaosaston näiden Casan trikoolakanoiden varalta. Aiemmin siellä on ollut jäljellä vain sinisiä samanmoisia. Lauantaina minua kuitenkin onnisti ja hyllyllä lepäsi yksi paketti harmaita trikoolakanoita ja muotoonommeltu aluslakanakin löytyi. Trikookankaiset tyynyliinat loistivat poissa olollaan, sellaiset täytyy vielä metsästää jostakin. Vinkatkaa, jos tiedätte sellaisten löytyvän esimerkiksi Helsingin keskustan Stockalta.

Ostin lakanat häälahjaksi saadulla Stockan lahjakortilla ja sain vielä 20 prosentin alen, kun myyjän kehotuksesta kipaisin hakemassa itselleni Stockan etukortin. Ja ah, lakanat ovat juuri niin pehmeät iholla, kun kuvittelinkin. Miellyttävä sänky tullee tarpeeseen etenkin loppuraskaudesta, kun nukkuminen käy kuulemma vaivalloiseksi. Toki jo nyt ramppaan vessassa tunnin välein ja kääntyminen on vähän hidasta, mutta muuten olen nukkunut yllättävän hyvin.

trikoolakanat3

trikoolakanat2

trikoolakanat4

Kuvissa poseeraa siskolta lainassa ollut Papi-koira. 

3 Comment

  1. Marimekolta löytyy sekä trikoolakanoita, että tyynyliinoja. Aivan parhaat! 🙂

  2. Trikoolakanat, enpä ole aiemmin moisista kuullutkaan. Tuon karvapalleron ilmeestä päätellen oikein mukavan pehmoiset. 😉

  3. Hei Irene! Beach Housen trikoolakanat on taivaallisen ihania! Niitä saa tilattua suoraan täältä tai sitten voit käydä ostamassa kivijalkakaupassa. Ne löydät tuolta samalta nettisivulta. Beach Houselta löytyy myös vauvajuttuja! 🙂

    http://tianveranta.valmiskauppa.fi/beach-house-c-36.html

    Oon lukenu sun blogia jo tovin aina millon missäkin se on ollut 🙂 vauvaonnea!
    Tässä vielä mun blogi, jos haluut käydä kurkkaamassa.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.