Mammatyyli

Hups…pääsiäisloma meni sittenkin ihan puhtaasti laiskotellessa. En edes avannut konetta kertaakaan. Instagramia sentään päivittelin ja opiskelin hiukan aineistoa lähitulevaisuuden blogipostaukseen. Vinkki: nyt olen hiukan tietoisempi, kuinka kasvattaa bébé 😉

Tämä ilta menee vielä lomatunnelmissa, mutta nappasimme sentään ennen Harjavalta-Helsinki-paluumatkaa kuvan uusista mammapöksyistäni, eli hiukan äitiystyylimatskua tämänkin blogin puolelle. Kuvissa vilahtaa myös Ideakoru-bola, jonka sain äidiltäni. Blogiin on muuten pian tulossa Ideakoru-arvonta, joten pysykää siksikin kuulolla!

mammatyyli1mammatyyli3 mammatyyli2

Äitiyshousut H&M // takki Zara // kaulahuivi siskon Italian-tuliainen // lippis New Era/Stadium // laukku Louis Vuitton // lenkkarit Reebok // bolakoru Ideakoru

2 Comment

  1. Oot kyllä niin tyylikäs mama! Sitten joskus kun olen raskaana niin tahdon olla noin tyylikäs itsekin 🙂

    hanna
    http://www.hannamariav.com

  2. Hyvältä näytät :)!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.