LivBox äidille?

Kerroin teille viime viikolla tässä postauksessa huhtikuun LivBoxista, jonka kaikkia tuotteita olenkin jo ehtinyt testailla hyvällä menestyksellä. Lumenen LAB:n Hydrasmooth 24h -voide on muuten muuttanut pysyvästi yöpöydälleni! Aivan täydellisesti meikäläisen sekaihon kosteuttava nassuvoide.

Nyt muistuttelisin vielä jakamastani alekoodista! Se kun kannattaa nyt hyödyntää esimerkiksi lähestyvää äitienpäivää silmällä pitäen. Mammojahan juhlitaan jo reilun parin viikon päästä, 10. toukokuuta!

Mutsie-koodilla saa siis ensimmäisen LivBoxin hintaan 13,90 euroa (normaalisti 16,90 euroa). Alennus koskee yhtä pakettia jatkuvassa tilauksessa tai kolmen kuukauden määräaikaistilauksessa. LivBoxilla on myös jatkuva tarjous, jossa kuuden  kuukauden pakkaukset voi lunastaa viiden hinnalla. Bokseja saa tilattua täältä.

huhtikuunlivbox

 

4 Comment

  1. Voi apua, päädyinpä sitten tilaajaksi. Niin upealta vaikuttaa, ja kosmetiikan testaaminen nyt vain on niin ihanaa. Jos en itse pidä tuotteista, niin 10-vuotias siskontyttö ottaa varmasti kiitollisena vastaan. Varsinkin meikit.

  2. Moi! yritin aktivoida tolla livboksin koodia mut ei toiminut :/

    1. Asiaa selvitellään, palaan heti kun saan lisää tietoa!

    2. LivBoxilta viestitettiin, että nyt pitäisi taas toimia!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.