Näin seuraat blogiani

Oli ihanaa huomata, että Mutsie-blogi pysytteli lähes koko tähänastisen olemassaolonsa ajan Blogilistan Kuuman listan kärkipäässä, pitkään jopa ihan kärjessä! Ette tiedäkään, kuinka paljon olen saanut tuosta motivaatiota. Seuraajiakin Blogilistalla on kertynyt, kiitos siitä.

Itse olen aika huono käyttämään blogien seuraamiseen mitään työkaluja, mutta tuon Kuuman listan valloittamisen takia olin erityisen surullinen, kun kuulin että Blogilista lopettaa toimintansa kesäkuun alussa.

Muistakaahan siis viimeistään nyt päivittää seurantatyökalunne uusiin! Bloglovin’ on oivallinen tapa seurata, mitä lemppariblogeissa on meneillään ja Mutsiekin sieltä tietysti löytyy. Seuraa siis meikäläistä Bloglovinissa, jos haluat olla kärryillä uusista postauksista.

bloglovin

Päivitän uusista postauksista tietysti myös Facebookiin ja siellä syntyy usein myös keskustelua lukijoiden kanssa. Ahkerana naamakirjan käyttäjänä tykkään itse seurata omien suosikkiblogieni päivittymistä juuri sitä kautta. Selailen Facea päivittäin usein, joten on helppo bongata blogipäivitykset sitä kautta.

mutsie

Joskus mainitsen uusista postauksista Instagramissakin, mutta siihen en kuvapalvelua yksinomaan käytä. Päivitän Instaa kuitenkin muutoin mielelläni, eli jos meikäläisen elämä kiinnostaa, niin painahan ihmeessä seuraa-näppäintä! Jos mainitsen postauksista Instagramissa, laitan tiedon menemään samalla myös Twitteriin, joten jos tykkäät käyttää mieluiten Twitteriä, minua voi seurata sielläkin. 
instagram

Seuraa Mutsie-blogia täällä:

Bloglovin’

Facebook

Seuraa minua täällä:

Instagram

Twitter

Pinterest

3 Comment

  1. Madelein says: Vastaa

    Tuosta nyt ei tullut hullua hurskaammaksi. Tekisitkö postauksen, jossa kunnolla kerrot mitä tämän muutoksen kanssa pitää tehdä. Mistä mä nään/tiedän miten seuraan mitäkin blogia. Onko tuonne blogilistaan pitänyt erikseen rekisteröityä, jotta voi seurata blogia? Mä olen etsinyt sieltä blogin ja laittanut sen osoitteen bloggeriin ja seuraan bloggerin kautta. Eli pitääkö mun nyt tehdä jotain muutoksia?

    1. Tämä ohje oli siis vain niille, jotka käyttävät jotakin seurantapalvelua. Jos et siis käytä Blogilistaa, niin sinun ei tarvitse välittää siitä, että sivut sulkeutuvat. Blogiani voi kyllä muuten lukea ihan normaaliin tapaan.

  2. Helka T says: Vastaa

    Harmi kun blogilista loppui enkä kerennyt nappaamaan kaikkia tärkeitä blogeja talteen. Onneksi näitä muitakin palveluita löytyy. Bloglovin on kyllä hyvä ja blogue.fi myös tosi näppärä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.