RV 32-33

Huomenna pärähtää mittariin 33 + 0. Viikko on sujahtanut ohi taas ihan supernopeasti.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tällä viikolla olen miettinyt paljon kipujani ja niiden puuttumista. Kaikki kyselevät harjoitussupistusten perään ja kertovat omistaan, mutta minä en oikeastaan ole vielä ainakaan ihan selvästi tunnistanut sellaista. Sen kuulemma huomaa, kun supistus tulee: se on usein kivuton, mutta epämiellyttävä ja vatsa muuttuu kivikovaksi. No en ole huomannut. Olen muutaman kerran miettinyt, että no onkohan tämä nyt sellainen, mutta mitään selvää harkkasupistusta en ole havainnut. Eli todennäköisesti niitä ei ole?

Myös kivuliaat liitoskivut loistavat poissaolollaan. Varmaan jotkut krempat ja kolotukset menevät liitoskipujen piikkiin, mutten voi sanoa selvästi sellaisistakaan kärsineeni. Kävellessä vatsa usein painaa ja pistää niin, että pitää hidastaa vauhtia. Mistä lie moinen johtuu?

Sipe liikuskelee aika rauhallisesti masussa ja työntää edelleen hauskasti raajojaan  niin, että vatsan ihoon tulee kova kohta. Tämä sai minut yhtenä yönä näkemään sellaista untakin, että sain otettua tyttöä kädestä kiinni vatsan ihon läpi. Mies pelkää, että vauva syntyy varpaat murtuneina, koska olemme kosketelleet sen jalkoja niin paljon 😀

Tällä viikolla oli myös neuvola. Verenpaine, hemoglobiini ja vauvan sydänäänet ok, Sipe (kohtu) kasvaa edelleen hiukan alakäyrällä. Meikäläinen sen sijaan oli saanut vähän liikaa painoa, mikä hiukan ahdistaa, mutta asialla voivat olla Kroatian-reissun pullamössöleivät ja valkoiset pizzat ja pastat. Neuvolan lisäksi kävimme terkkarin synnytysvalmennuksessa JA synnytyssairaalavierailulla, joten haipakkaa on ollut. Synnärivierailusta on tulossa vielä erikseen juttua, minunhan ei enää pitänyt sinne edes päästä!

Pientä pesänrakennusvimmaa on myös ollut havaittavissa. Kävin hiukan jo läpi tähän asti kertynyttä vauvakamaa ja tein Sipen tavaroille tilaa ylimääräiseen makkariin. Olen halunnut pitää kodin tapojeni vastaisesti suht siistinä ja vaihdellut hiukan huonekalujen järjestystä. Täysin tapojeni vastaisesti leivoin myös porkkanakakkua yhtenä päivänä. Ikeassakin käytiin hakemassa parit ihan uudet huonekalut ja päätimme jopa toteuttaa vielä ennen vauvan syntymää semimassiivisen kylppärirempan. En tiedä, mitä siitäkin tulee, mutta projekti saatettiin aluille pyytämällä putki- ja remppamies paikalle.

rv33a

rv33b rv33c
rv33f
rv33j

rv33g

rv33d

Keittiöön on pakko saada lisää säilytystilaa, joten Ikean vitriini tuli toimittamaan vähän fancympien astioiden kaapin virkaa eteiseen. Tai fancympien ja fancympien, viinilasithan ovat Lidlistä, 8,90 euroa per kuusi kappaletta. Gotta love Lidl.

Seuraa blogiani Bloglovinissa // Facebookissa // Instagramissa

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.