Juhlamamma

Haluaisin tietää, onko oikeasti olemassa raskaana olevia, jotka tuntevat itsensä hehkeiksi ja kauniiksi, elämänsä kunnossa oleviksi naisiksi odotusaikana. Itse en ole koskaan tainnut tuntea oloani yhtä vähän hehkeäksi kuin nyt. Näen itseni (kenties hormonihuuruisten lasien läpi) valtavana possuna, joka vain paisuu ja paisuu. Nyt ne jalatkin ovat keksineet alkaa turvota, vatsaa pistää ja vaapun eteenpäin vaivalloisesti kuin ylensyönyt ankka.

Ihmisten ilmoille lähteminen on ollut aika laiskanpuoleista näin raskausaikana. Ei tee mieli edustaa niissä vähissä vaatteissa, jotka vielä mahtuvat päälleni. Rakastan muotia ja vaatteita, ja on itse asiassa välillä ottanut aika koville, etteivät vanhat kivat kesävaatteet mene enää päälle. Ihanille uusille kesätrendeille voin sanoa vain ei kiitos. Vaatevarastoni on kutistunut täysin olemattomiin, eikä ole mitään järkeä ostaa juuri uusiakaan näin lyhyen ajan vuoksi. Todellisia ensimmäisen maailman ongelmia siis.

Olen kuitenkin huomannut, ettei väljiin vaatteisiin verhoutuminen ainakaan helpota oloa – päinvastoin. Olosuhteisiin nähden paras fiilis tulee siitä, että tuo masunsa niin selkeästi esiin, ettei kenenkään ainakaan tarvitse arpoa, onko tuo vaappuva ja turvonnut nainen raskaana vai ei 😀 Tässä tyylissä juhlin tänään tuttavaperheen tyttären ylioppilaistumista.

juhla2

juhla1

juhla4

Kampaus on tehty häthätää sokkona töiden jälkeen vessassa ja tuuli on tuivertanut siihen hyvän tovin ennen kuvien ottamista, joten älkää tuomitko 🙂 No, ok myönnän, että meidän perheessä se kampausguruus on mennyt eräälle toiselle, kenen blogista tämäkin tukkatyyli on bongattu. 
juhla5

Voitte muuten ehkä kuvitella, kuinka kauan pungersin noita remmikenkiä jalkaan. Saatoin samalla liiskata lapseni.juhla6

juhla

Mekko ja huivi H&M // kengät Carrano // korvikset Gina Tricot // laukku Louis Vuitton

5 Comment

 1. Kaunis mamma!

  Itsekin tykkään enemmän käyttää masua korostavia vaatteita raskausaikana, enkä mitään säkkejä! Niissä ei olo todellakaan tunnu parhaimmalta, kun näyttää kymmenen kertaa leveämmältä kuin oikeasti edes on. Mutta muutoin tämä raskausmaha on kyllä useimmiten saanut oloni tuntumaan enemmänkin kauniiksi ja hehkeäksi – mun mielestä vauvamasut vain on niin ihania! 😀

 2. Samat fiilikset näin, kun tuun tasan 2 raskausviikkoa sun perässä. Masu on paikoin jo tiellä, joudun kierimään ylös sohvalta/sängyltä ja päivästä riippuu kuinka pääsen eteenpäin: ankkana vaappuen vai peräti ihan normaalisti paitsi tietysti hitaanpuoleisesti 😀

  Rakastan kyllä tuota masua itseään ja se saakin erottua vaatteiden alta. En myöskään oo lähtenyt telttalinjalle. Kesälle on nyt resorivyötäröiset mamasortsit hankittuna, normitopit toivottavasti menee niitten kanssa. Samoin aion venyttää normitunikat päälle helteillä.

  Vaikka oma olo kertoo toista, niin sä oot kyllä hot mama!

 3. Olin rv40 juhlissa 2 nroa liian isoissa crocseissa kun mitkään muut kengät eivät enää menneet jalkaan 😀 mun molemmat lapset ovat syntyneet rv42 ja kyllä viimeiset 8 viikkoa tunsin oloni hirveäksi valaaksi tai äkäiseksi muumiksi. Puuskutus, hiki ja vaappuminen korosti vaan fiilistä! Tsemppiä!

 4. Täällä myös tullaan tasan 2 viikkoa perässä ja olo on kaikkea muuta kuin kaunis ja hehkeä 😀 Minulla on ”pieni” maha, eikä se vaikuta normaaliin elämään pahemmin, mutta olo on silti kuin virtahevolla lisämassan vuoksi! Paljonko sinulla on noussut paino tähän mennessä? Minulla on tullut jo 9kg ja tahti tuntuu vain kiihtyvän loppua kohti, joten eiköhän tässä 15 lisäkiloon päädytä, vaikka olen mielestäni syönyt järkevästi ja liikkunut sopivasti. Eipä noilla kiloilla mitään merkitystä ole, kunhan vaan ei liikaa alkaisi vaikeuttaa liikkumista.
  Sinun vauvamaha on ihanan mallinen, eikä mitään turvotusta kyllä ainakaan tänne huomaa! Nilkatkin vielä tosi sirot 🙂

 5. Emmi L. says: Vastaa

  Kuulostaa täysin samoilta ajatuksilta kun mitä Kim Kardashian kertoi silloin kun odotti ensimmäistä lastaan 🙂 Itse en osaa asiaan muuta sanoa kun, että näytät ainakin näissä kuvissa tosi hyvältä!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.