Kylppäri remonttiin

Aloitimme siis näin hyvissä ajoin kylppäriremontin ennen vauvan syntymää. Homman olisi toki voinut laittaa aluille ihan jo hiukan aiemmin, mutta turha tuota on enää spekuloida. Parempi ehkä myöhään kuin ei milloinkaan. Ongelmia saattaa ilmaantua, jos beibi päättääkin syntyä ajoissa, mutta minulla on edelleen vahva tunne, että yliajalle mennään ja reippaasti.

Tämänhetkinen kylppärimme on siis aito ja alkuperäinen 90-luvun rumilus, vaikka muutoin asuntomme on rempattu nykyaikaiseksi. Myös sauna on uusi, joten siihen ei olisi rempan aikana tarkoitus kajota. Haluan remontoida tilan kauniisti ja ajattomasti, moneen makuun sopivasti – ei siis liian trendikkäästi. Me kun emme koko ikäämme kolmen huoneen talossa tule asumaan. Myös seuraavat asukkaat pitäisi saada ihastumaan kylppäriin. Pinterestin Bathroom-taulultani löytyy hiukan ajatuksia siitä, miltä kylpyhuoneemme voisi rempan jälkeen näyttää. Harmaata ja valkoista, suurta laattaa. Simppeleitä linjoja…

juu

Samaan syssyyn asennutamme kesäisin erehdyttävästi saunaa muistuttavaan asuntoomme ilmalämpöpumpun. Helteet ovat olleet kämpässä ihan täyttä tuskaa ja tuulettimet ovat pyörineet yötä päivää märkiin pyyhkeisiin kietoutuneen meikäläisen ympärillä. Ehdin jo miettiä kauhulla hellekesää vastasyntyneen kanssa siinä pätsissä ja päätin, että nyt se pumppu hankitaan, maksoi mitä maksoi. Tässä kohtaa saisi siis mielellään antaa suosituksia hyvistä pumpuista/asentajista pääkaupunkiseudulla!

1 Comment

  1. En tiedä pääkaupunkiseudusta suuremmin, mutta meillä on nimenomaan viilennykseen (kämppä on kaukolämmössä) tarkoitettu pumppu Onnline-merkiltä. Tosi hyvä ja viilentää tehokkaasti monikerroksisen kämpän, joka on virallisesti 2 krs, oikeasti neljässä tasossa, rinteessä. Tämä ilmeisesti oli joku mitä suositeltiin, jos tarvitsee pääasiassa viilennystä.

    Ilmalämpöpumppu on kyllä huippu – ei pärjäisi enää ilman! Ja toisaalta, miksi vuonna 2015 pitäisi nukkua jossain 30 asteen lämmössä kotona?

    Voi että, kylppäriremppa olis niin ihana, vaikka ihan siisti meidän nykyinenkin on. Ei vaan voi rempata ennen käyttövesiputkien uusintaa, sitä pitää odotella vielä pari vuotta..

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.