Raskaus 90 sekunnissa

Aivan mielettömän ihana video: raskaus 90 sekunnissa. Kunnioitettavaa, että tämä pari on jaksanut kuvata joka päivä! Meidän piti mieheni kanssa nimittäin ikuistaa vauvamasun kasvua viikottain, mutta jopa tämä oli meille liian kunnianhimoinen tavoite, joka jäi aivan tyystin. Olisi aivan mieletöntä, jos kuvamateriaalia olisi tällaiseen videoon tarvittava määrä – mikä muisto raskaudesta jäisikään. Toteuttakaa te, jotka vielä voitte! 🙂

1 Comment

  1. Voi mikä ihana video! Ja blogi! En oo aikoihin blogimaailmassa seikkaillut, ja nyt kun sen tein, oli ihana törmätä juuri sinun vauvablogiin! :> oon seuraillu sun blogia kaaauan, siitä asti kun piditte yhteistä blogia ystäväsi kanssa ja tää sun uusin on aivan ihana! Onnea hurjasti raskaudesta ja tulevasta vauva-arjesta, sitä jään itsekin tänne seurailemaan!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.