Häämuistoja

Aivan valtava muistojen ryöppy tulvi mieleen Carl Philipin ja Sofian häitä katsellessa. Oli ihan pakko selailla omia hääkuvia syksyltä. Olen parantumaton kuninkaallisfani ja vielä parantumattomampi häähullu! Carl Philipistä ja Sofiasta tuli kertaheitolla lempikuninkaallisiani näiden aivan ihanien häiden jälkeen. Minusta on ihanaa kun nuoret kuninkaalliset vavisuttavat vähän vanhoja perinteitä ja tekevät esimerkiksi häistään aivan omannäköisensä. Muistan kun olin jopa vähän pettynyt, kun Kate ja William nimesivät esikoisensa niin perinteisesti. Parasta on, kun nuoret tekevät, mitä itse haluavat. Tietysti voi olla, että pari on itse kovin konservatiivinen, mutta uskon että vanha Ellu määrää vielä kaapin paikan nuortenkin perheessä.

ire-640x853

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ruotsin prinssihäät olivat kuitenkin selvästi aivan hääparin näköiset. Ja Sofia vieläkin upeampi morsian kuin kumpikaan prinsessoista omissa häissään. Rakastan pitkähihaisia hääpukuja – olihan omanikin sellainen. Tyyli oli muutenkin ihan täydellinen. Musiikkivalinnat taas saivat ensin pillittämään aivan hysteerisesti ja sitten hymyilemään ja melkein taputtamaan häävieraiden mukana. Meidän häissä syyskuussa oli häätanssina Coldplayn Fix You, joten hanat aukesivat tietysti välittömästi, kun biisi alkoi soida Sofian ja Carl Philipin hääkirkossa. Lopussa kuultu gospeljammailu oli täydellinen valinta – ei yhtään kuninkaallinen, mikä tekikin siitä niin loistavan ja persoonallisen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Viimeinen kuva Veera Korhonen

1 Comment

  1. Mussa on viimevuosina (näiden Euroopan nuorten kuninkaallisten perhetapahtumien ja ”samaistumispinnan” myötä?) herännyt jonkinsortin monarkisti. ;D Uskon siirtäväni fiilistä melkeinkolmevuotiaaseen tyttäreen, jonka kanssa katsottiin lumoutuneina häitä. Prinsessateema kiehtoi molempia kovasti. Kappalevalinnat olivat mahtavalla tavalla yllättävät ja mukaansatempaavat. Lähtökappaleen aikana tuntui, kuin olisi katsonut jotain Disneyn prinsessaleffaa!

    Ihana hymyilevä Sofia, ja ihana liikuttunut Carl Philip. 🙂 Ja ihanat mekot, sekä Sofialla, että sulla. 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.