Landelomalla

Melkoista haipakkaa ollut tällä mammalla torstaista lähtien. Rakkaat ystäväni kun yllättivät meikäläisen massiivisen siivousurakan päätteeksi babyshowereilla, joita en osannut odottaa sitten yhtään! Olin nimittäin viikonloppuna lapsuudenkotonani Harjavallassa ja järjestin itse vauvakutsut siellä asuville ystävilleni, sillä he harvemmin pääsevät Helsinkiin kekkereille, joita vuosien aikana on tullut järjestettyä. Perhe ja Helsingissä asuvat ystävät kuitenkin päättivät, että myös täällä päässä on päästävä vauvasuihkuttelemaan. Oli ihanaa höpötellä tuntitolkulla vauva- ja muuta hömppää rakkaiden kanssa kahtena päivänä.

Kerron huomenna lisää babyshowereista, sitä ennen vähän kuvia minilomasta landella Harjavallassa. Siellä minulla on tapana sekoitella mitä ihmeellisimpiä smoothieita jääkaapin ja puutarhan antimista ja ottaa muutenkin niin rennosti kuin pystyn. Tosin tällä kertaa juoksin puolet ajasta pää kolmantena jalkana vauvakutsuja järkkäillen, mutta ehdin sentään vähän relatakin. Upouutta Jo Nesbøta en ehtinyt suunnitelmista huolimatta edes avata enkä mehustaa pihamaan raparpereja, mutta muutoin saunottiin, nukuttiin, kierreltiin kirppareilla, katsottiin prinssihäitä, kerättiin kuusenkerkkiä ja juotiin niistä tehtyjä pirtelöitä. Eli akkujakin on ladattu.

Seuraa blogiani Bloglovinissa // Blogit.fi:ssä // Facebookissa // Instagramissa // Blogue.fi:ssä

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.