Paluu arkeen

Tuntuu vähän hassulta, kun pyhät ja arki eivät erotu juuri mitenkään. Mies palaa juhannuspyhien jälkeen töihin ja minä jatkan haahuilua. Pysyttelimme ihan kotioloissa juhannuksena ja kieltämättä aloin haaveilla jostakin kivasta juhannusperinteestä kavereiden mökkikuvia Facebookissa ja Instagramissa selaillessa. Mökki-ihmistä minusta ei tosin saa tekemälläkään, ellei ”mökki” ole sisävessallinen lukaali jossakin meren rannassa. Alkeelliset olot ja huussit saavat minut näkemään painajaisia. Ehkä sitä kuitenkin voisi ottaa tavoitteeksi lähteä viettämään keskikesää jonnekin muualle kuin Helsinkiin tulevina vuosina.

Tämänkertainen juhannus meni laiskotellessa: lueskelin kasan vauvalehtiä, selasin kyllästymiseen asti Pinterestiä kylpy- ja vauvanhuone inspiraatiota hakien, söin grilliruokaa, odottelin miestä golfkentältä, kävelin Vuosaaren rannassa, bongasin Dinon jalassa käpsyttelevän punkin, panikoin, syynäsin itsestäni punkkeja noin puoli tuntia, söin pehmistä Aurinkolahdessa, haaveilin kodista meren läheisyydessä…

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.