Sisustushaaveita

Vauvanhuoneen sisustushaaveet nostelevat taas päätään, vaikka jossakin vaiheessa päätin, että huone saa nyt kaikessa remppahulinoinnissa jäädä myöhemmin laitettavaksi. Vastasyntynyt kun ei kuitenkaan tarvitse omaa huonetta. Unelmoin kuitenkin kivasti sisustetusta huoneesta, josta löytyisi jokin päiväunipaikka vauvalle, ehkä tuoli imetykselle ja tilaa vauvan vaatteille ja tavaroille.

Löysin sattumalta Instagramista ihastuttavan ruotsalaisbloggaaja Tilda Bjärsmyrin, jonka Insta-tiliin (ja blogiin) jäin heti koukkuun. Hänellä on parikuukautinen vauva ja tuo Jollyroomin korisänky, joka olisi aivan ihana päikkärisänky vauvalle! Pinterest-tilini laulaa taas useasti päivässä, kun merkkailen kiinnostavia vauvanhuoneita ja kylppäreitä sekä muitakin sisustusjuttuja seinälleni.

kollaasi1

Korisänky Jollyroom // viiri  ja matto Granit // Sophie-lelu Jollyroom // hevoskoriste Ellos // kirjalaatikot H&M Home // nojatuoli Ikea // sisustuskuvat Pinterest

1 Comment

  1. Meillä on tuo Ikean nojatuoli, ja ikäväkseni sopivaa imetysasentoa on siinä ollut täysin mahdotonta löytää…toki ollaan kaikki eri mallisia ja kokoisia ja imetystyylejä on monia, mutta tuon tuolin kovat ja kapeat käsinojat ovat ihan tajuttoman epämukavat meille! Onneksi ollaan hankittu se alunperin ihan vaan istumista varten

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.